Zomaar wat zwerven – Deel 124

Zomaar een greep uit onze fotoweek…

Maandag 15 augustus 2022 – Doorbrekend zonlicht

Vanmorgen om 07.00 uur probeerde de opkomende zon door het wolkendek te breken, wat uiteindelijk later ook gelukte. Erg mooi om te zien, dat doorbrekende zonlicht in de morgen. Een nieuwe dag is geboren, altijd weer een bewonderenswaardig gebeuren vol van hoop!

Het doorbrekende zonlicht in de morgen - Foto: ©Louis Fraanje

Het doorbrekende zonlicht in de morgen – Foto: ©Louis Fraanje

Hert Hubertus aan de wand

Vanmorgen waren Fransien en ik op bezoek bij Bed & Breakfast ‘t Zandpad in Stroe om onze foto van Hubertus op de wand te bewonderen. “Ja… dan zou ik het ook erg leuk vinden, als jullie erbij gaan staan!” vroeg gastvrouw Petra van Iwaarden, “dan zet ik jullie samen met Hubertus op de foto!”

Nou mooi toch, een hert als Hubertus, dat we samen met onze natuurvrienden Florus en Jannie van den Berg uit Harskamp van kleins af aan en zo’n 10 jaar lang gevolgd hebben. En die helemaal in Veluwse stijl, voor de gasten een oogje in het zeil houdt!

Samen op de foto met Hubertus in Stroe - Foto: ©Petra van Iwaarden

Samen op de foto met Hubertus in Stroe – Foto: ©Petra van Iwaarden

*******************************************************************************************************************************

Om over na te denken… of juist ter bemoediging!
“Iemand die zijn fouten niet wil zien, zal ook nooit veranderen!”

De avondzon schijnt op het bospad - Foto: ©Louis Fraanje

De avondzon schijnt op het bospad – Foto: ©Louis Fraanje

Leren van je fouten

Door fouten te maken leer je hoe het niet moet en daarmee tegelijkertijd ook hoe het juist wel zou kunnen. Het zorgt ervoor dat je jezelf kan ontwikkelen en kan groeien. Het leren van je fouten is vaak een onbewust proces. Want…. bewust proberen wij meestal onze fouten zo snel mogelijk te vergeten en te doen alsof ze nooit zijn voorgekomen!

*******************************************************************************************************************************

Donderdag 18 augustus 2022 – Zingen in de kerk

Op de Oud Veluwse Markt in Barneveld kon men iedere donderdag tussen 13.00 en 14.00 uur kon men meezingen tijdens dit zanguur in de Oude Kerk te Barneveld .

Zingen in de Oude Kerk te Barneveld - Foto: ©Tijmen van Ginkel

Zingen in de Oude Kerk te Barneveld – Foto: ©Tijmen van Ginkel

Lees ook: Zomaar wat zwerven Deel 125

*******************************************************************************************************************************

Bekijk ook het filmpje:

Gemaakt door Charles Groot op donderdag 4 augustus 2022 van het zingen in de Oude Kerk te Barneveld. Groot maakte deze opname toen wij, samen met de anderen ons lievelingslied Psalm 42 vers 1, 3 en 5 zongen, onder een fantastische begeleiding van organist Roelof van Middendorp, wij hebben met hart en ziel vooraan meegezongen en genoten van dit zanguur, waarvoor onze dank!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/08/31/zomaar-wat-zwerven-deel-124/