Actueel

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze Donateursavond af te lasten…

***

Floor in Lunteren - Foto: ©Jac. Gazenbeekstichting

Floor in Lunteren – Foto: ©Jac. Gazenbeekstichting

Corona

De corona-crisis raakt de hele samenleving en dus ook onze eigen stichting. Hieronder proberen we uiteen te zetten wat de consequenties zijn voor u en de Jac. Gazenbeekstichting.

Overleg

Na uitgebreid overleg met betreffende instanties, hebben wij als bestuur  – zeer tot onze spijt – moeten besluiten om ook dit jaar in oktober geen donateursavond te houden.

Onzekerheid

Mede ook omdat er momenteel veel onzekerheid heerst voor wat betreft een eventuele ‘deltavariant’ m.b.t. corona-besmettingen, durven wij het niet aan en hebben wij unaniem besloten deze avond af te lasten.

Wij beseffen ons terdege dat bovenstaande een grote impact heeft op de beleving van u als donateur van onze stichting, toch hopen we op uw begrip in deze bijzondere situatie!

Wij houden u op de hoogte via ons weblog:   www.de-veluwenaar.nl .

*****************************************************************************************************************************

1991 – Jac. Gazenbeekstichting – 2021

Moeflon in de kijker tijdens 30 jarig jubileum Jac. Gazenbeekstichting…

Aandacht voor de moeflon in 2021, mede omdat wij dit jaar ons 30 jarig bestaan vieren, en dit prachtige en zeker ook nuttige zoogdier dreigt te verdwijnen van onze Veluwe, leek het ons goed om in dit jubileumjaar extra aandacht te besteden aan de moeflon.

Als stichting gaan we nog een stapje verder roepen wij de moeflon uit tot “Mooiste zoogdier van de Veluwe”.

Lees meer: Moeflon, mooiste zoogdier van de Veluwe!

*******************************************************************************************************************************

  Steun de Jac. Gazenbeekstichting!

De Jac. Gazenbeekstichting is een non-profitorganisatie zonder subsidies, onze inkomsten zijn vooral afkomstig uit giften en contributie van donateurs, er is dus geen winstoogmerk. En onze activiteiten richten zich vooral op het behoud van natuur en cultuur van de Veluwe!
De weblog van de Jac. Gazenbeekstichting trekt door haar grote verscheidenheid aan artikelen en verhalen veel bezoekers, die hiervan geheel gratis gebruik kunnen maken, omdat de weblog vrij toegankelijk is.
Er bevinden zich – heel bewust – geen advertenties op ons weblog en dat willen wij graag zo houden, maar het ‘up to date’ houden van de weblog en steeds weer zorgen voor nieuwe artikelen en verhalen, vergt veel tijd en energie. En… brengt uiteraard – naast alle andere stichtingsactiviteiten – ook veel kosten met zich mee.

 

Wilt u ons werk financieel steunen met een éénmalige bijdrage, 

dan kunt u een bedrag overmaken op:

IBAN: NL54 INGB 0006 2612 71 – BIC: INGBNL2A  t.n.v. Jac. Gazenbeekstichting te Ede

Bij voorbaat onze hartelijke dank!

*********************************************************************************************************************************

Geen windmolens in het bos!

De strijd blijft doorgaan…

Steun voor de bouw van windmolens heeft veel weg van een schijnvertoning. Linkse politici, belangenclubs en vertegenwoordigers uit de industrie blijken in meerdere gevallen betrokken bij burgercoöperaties die lokaal draagvlak moeten uitstralen, terwijl de leden dikwijls niet nabij windprojecten wonen.

Vandaag mijn ingezonden brief "Tegen windmolens in het bos" in de Barneveldse Krant. Hierbij leg ik nog eens de nadruk op de gevolgen, samen met Fransien in het TV-programma NIEUWSUUR. Kort maar krachtig! GRAAG ZOVEEL MOGELIJK DELEN!!!

Geplaatst door Louis Fraanje op Donderdag 27 februari 2020

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/boeken/