Inmiddels 400.000 unieke bezoekers!

De stijgende lijn in het aantal bezoekers zet zich onverminderd voort…

Op donderdag 22 december 2016 stond de teller op

365.000 unieke bezoekers!

      Nog geen 8 weken later, staat vandaag… 

                                                           …woensdag 15 februari om 22.40 uur de teller op…

Hoogtepunten

“Het afgelopen jubileumjaar 2016, was een aaneenschakeling van hoogtepunten”, aldus voorzitter Louis Fraanje. “Als ik dan nu deze cijfers zie staan, dan duizelt het mij wel even, net als iedereen hier op de redactie. Dit is haast niet te geloven, dat wij als Veluwse stichting zo enorm veel succes oogsten met onze weblog. Ik ben echt ‘sprakeloos’ en dat meen ik uit de grond van mijn hart, dat zoveel mensen de ‘digitale’ weg naar ons kunnen en willen vinden, geweldig bedankt iedereen, zowel de bezoekers als onze – onmisbare –  vrijwilligers!”

Voorzitter Louis Fraanje is echt ‘sprakeloos’ van het grote succes – Foto: ©Fransien Fraanje

Alle waardering!

Eerbetoon aan al onze auteurs, die geheel belangeloos hun allerbeste beentje voor zetten, om met hun interessante, mooie en leerzame verhalen en artikelen er voor zorgen, dat de weblog zo sprankelend en ‘up to date’ gehouden wordt!

We blijven het maar herhalen, dat wij ons blijkbaar dan toch onderscheiden bij al die anderen en wat dan direct opvalt is, het rustige en duidelijke overzicht en de ‘simpele’ bediening. De artikelen en verhalen op onze weblog staan allemaal in een logische volgorde en nemen de bezoeker – letterlijk en figuurlijk – mee in het verhaal!

Op de goede weg

Het mag voor een ieder duidelijk zijn, dat deze fantastische ‘waarderingscijfers’ nog eens extra benadrukken, dat de Jac. Gazenbeekstichting met haar weblog “De Veluwenaar” op de goede weg zit. Daarnaast geven deze cijfers natuurlijk ook een geweldige steun in de rug, als je weet dat er zoveel waardering is voor ons weblog “De Veluwenaar”!

vlag-wappert (1) - kopievlag-wappert (1)

***

Nogmaals willen wij vanaf deze plaats,
u en jullie, onze bezoekers en de mensen
die hun bijdrage aan de weblog leveren,

heel erg bedanken!
Geweldig!

Hartelijk bedankt !

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook: 450.000 unieke bezoekers op “De Veluwenaar”!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/02/15/inmiddels-400-000-unieke-bezoekers/