450.000 unieke bezoekers op “De Veluwenaar”!

 Steeds meer bezoekers van ons weblog…

Op woensdag 15 februari 2017 stond de teller op:

                                           400.000 unieke bezoekers!

      Nog geen 3 maanden later,

50.000  meer!

Vandaag maandag 8 mei 2017

                                  klokslag 14.30 uur staat de teller op:

 

Betrokkenheid en passie!

Wat een geweldig succes! Dat gemiddeld ruim 500 mensen per dag onze weblog bezoeken, bekijken, lezen en vooral genieten. Daar wordt je toch ontzettend blij van en het is weer het zoveelste bewijs, dat een stichting als de onze groot geworden is, door klein te blijven! Een kleine groep betrokken mensen met passie, die een groot publiek aanspreekt!

Voorzitter Louis Fraanje zet de vaste auteurs van de weblog in het zonnetje tijdens het 25 jarig jubileumfeest in Lunteren. V.l.n.r. Christien Mouw, Florus van den Berg, Gerrit de Graaff en Ton Heekelaar – Foto: ©Jannie van den Berg

Dankwoord

In de allereerste plaats gaat onze dank uit naar onze auteurs, die geheel belangeloos hun allerbeste beentje voor zetten, om met hun interessante, mooie en leerzame verhalen en artikelen er voor zorgen, dat de weblog voor veel mensen zo interessant blijft!

Onderscheiden

We blijven het iedere keer maar weer herhalen, dat  het voor een ieder duidelijk mag zijn, dat deze fantastische ‘waarderingscijfers’ nog eens extra benadrukken, dat de Jac. Gazenbeekstichting met haar weblog “De Veluwenaar” zich blijkbaar dan toch onderscheid van al die anderen!

vlag-wappert (1) - kopievlag-wappert (1)

***

Nogmaals willen wij vanaf deze plaats,
u en jullie, onze bezoekers en de mensen
die hun bijdrage aan de weblog leveren,

heel erg bedanken. Geweldig!

Hartelijk bedankt !

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook: Half miljoen bezoekers op ons weblog!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/05/08/450-000-unieke-bezoekers-op-veluwenaar/