“Wildernis in Drenthe” gaat landelijk!

Nieuwe voorstellingen film “Wildernis in Drenthe” en… de film gaat landelijk!

Hoe heerlijk is het om leuk nieuws te delen. Zelf wisten Henk en Janetta Bos het al een poosje maar nu kunnen we het ook eindelijk bekend maken. Vanaf DV 15 maart D.V. is de schitterende natuurfilm “Wildernis in Drenthe” opnieuw te zien in De Nieuwe Kolk in Assen!

Unieke mogelijkheid

Meerdere voorstellingen-data in De Nieuwe Kolk en een dag later gaat hij op 15 verschillende locaties in ons land draaien! Het ongekende succes aan het eind van 2016 is de reden dat de film nu al een re-release in Assen krijgt.Wat geweldig voor het duo en wat een unieke mogelijkheid om de prachtige Drentse natuur te promoten!

Jonge vossen zijn te zien in de film “Wildernis in Drenthe” – Foto: ©Nighthawk Productions

Wildernis in Drenthe in Top-10 succesvolste films van 2016 in De Nieuwe Kolk in Assen!

Het daverende succes van Wildernis in Drenthe heeft er voor gezorgd dat de film, over het hele jaar 2016 gezien, in de bioscoop van De Nieuwe Kolk in de Film Top-10 op de 4e plaats is geëindigd! En dat ondanks het feit dat de film maar ruim twee weken te zien was in de bioscoop. Na 21 uitverkochte zalen was er eenvoudig niet meer ruimte voor meer voorstellingen in de, ver van tevoren opgezette, planning van De Nieuwe Kolk. Dat is ook de reden waarom Wildernis in Drenthe in maart opnieuw te zien zal zijn in Assen.

Het gedreven filmechtpaar Henk en Janetta Bos – Foto: ©Nighthawk Productions

Megasucces

Henk en Janetta zijn trots dat hun film in Assen zo’n megasucces is geworden. Janetta: “Fantastisch om het jaar op deze manier af te sluiten! En we komen natuurlijk woorden tekort om iedereen te bedanken. Maar aan de andere kant realiseren we ons ook dat we zijn gestopt toen de zalen nog uitverkocht waren en de vraag naar kaarten gewoon door ging. Dat is een goed teken voor de volgende voorstellingen in maart…”

“Wildernis in Drenthe” gaat landelijk!

De nieuwste film van Henk en Janetta is bezig een eigen weg te vinden in het bioscoopwereldje van Nederland. Na de re-release op 15 maart in De Nieuwe Kolk in Assen zal de film vanaf 16 maart in diverse bioscopen in ons land gaan draaien. Voor het gedreven filmechtpaar het grootse succes tot nu toe.

********************************************************************************************************************************************

Hieronder de plaatsen waar “Wildernis in Drenthe”
te zien zal zijn:

Kinepolis Breda
Kinepolis Dortrecht
Kinepolis Groningen
Cinerama
Enschede Cineast
City Utrecht
Huizen
Utopolis Emmen
Utopolis Den Helder
Utopolis Almere
De Nieuwe Kolk Assen
Drachten
Harderwijk
Stadskanaal
Zeist.

Het is niet onmogelijk dat deze lijst binnenkort zal worden uitgebreid…

Een exclusieve première!

De voorstelling van 15 maart in De Nieuwe Kolk begint om 20:00 uur en is bijzonder omdat het een exclusieve première is, de aftrap van het landelijk gebeuren en daar kan iedereen, voor zover de plaatsen dat toelaten, bij zijn!

Feestelijke avond

Deze feestelijke avond gaat natuurlijk gepaard met een welkomstdrankje en een hapje in de pauze!

 

Bestellen van kaarten voor deze avond of een andere voorstelling in De Nieuwe Kolk: Wildernis in Drenthe

____________________________________________________________________________________________________

Bekijk de trailer:

___________________________________________________________________________________________

En het interview met RTV-Drenthe:

 

https://www.youtube.com/watch?v=AuTlwvqn6Ik

___________________________________________________________________________________________

Lees ook: Wildernis in Drenthe, schitterende natuurfilm!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2017/02/13/wildernis-drenthe-gaat-landelijk/