190.000 bezoekers breken record op weblog “De Veluwenaar”!

vlag-wappertduim omhoogVerhalen van de Veluwe oogsten succes! 

Wie had zoiets ooit kunnen voorspellen? Verheugd als we waren, toen wij u op 17 oktober jl. konden vertellen dat onze weblog bij elkaar totaal vanaf het begin: 150.000 unieke bezoekers mochten verwelkomen! Onvoorstelbaar! Wat een record, en dat in een relatief korte periode van ruim anderhalf jaar!

Officieel nog hoger

In principe zou het bezoekersaantal nog veel hoger kunnen liggen, omdat onze nieuwe weblog voor het eerst in november 2012 officieel gepresenteerd werd! En wij als redactie, eigenlijk pas in juli 2014 het aantal unieke bezoekers daadwerkelijk zijn gaan bijhouden. Lees het artikel: “Welkom op onze nieuwe weblog”!

En… nu vandaag op zaterdag 2 januari 2016 – klokslag 10.30 uur – staat de teller op:

190.000

Een geweldig nieuw record, waar wij – als Jac. Gazenbeekstichting  – met recht trots op kunnen en mogen zijn. Het mag hiermee duidelijk zijn, dat onze artikelen en verhalen – wereldwijd – enorm veel succes oogsten, en dat we dus voor iedereen, waar ook ter wereld,  iets te bieden hebben. En… daarnaast ook niet te vergeten, dat ons werk zeer gewaardeerd wordt, dat bewijzen deze keiharde cijfers dan toch maar!

wereldbol - kopie

Hartelijk bedankt

Allereerst wil ik al onze auteurs bedanken – de mensen in het veld – die geheel belangeloos en enthousiast hun verhalen leveren. Daarnaast mag ik natuurlijk ook niet de technische mensen vergeten, en bij deze bedanken, want zonder hen zou het allemaal natuurlijk onmogelijk geweest zijn.Daar mag gerust – met gepaste trots – de vlag voor uit!

“1991 – Jac. Gazenbeekstichting – 2016”

Blijven inzetten

De Jac. Gazenbeekstichting – opgericht op 17 mei 1991 – is een vrijwilligers-organisatie die zich – zonder structurele subsidies – geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe. Mede door de steun van onze trouwe donateurs, vrijwilligers, auteurs en al die anderen die de stichting een warm hart toedragen, kan zij zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe!

jubil25-jubil25-Dit resultaat is een ontzettende mooie opsteker
voor de Jac. Gazenbeekstichting,

die dit jaar haar 25 jarig jubileum hoopt te vieren!

“Een fantastische start voor 2016”

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook: 200.000  “unieke” bezoekers!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/01/02/record-gebroken-op-weblog-de-veluwenaar/