Welkom op onze nieuwe weblog

Louis Fraanje bij Het Middelpunt van Nederland - Foto: ©Fransien Fraanje

Louis Fraanje bij Het Middelpunt van Nederland – Foto: ©Fransien Fraanje

Andere koers

Na meer dan 20 jaar lang het kwartaalblad “De Veluwenaar” als papieren tijdschrift gemaakt te hebben, kon vernieuwing niet uitblijven. Natuurlijk hebben wij al die jaren met ontzettend veel plezier meegewerkt aan de totstandkoming en instandhouding van ons eigen lijfblad, maar wij achten de tijd rijp voor een geheel nieuwe koers! Hoewel het eigenlijk in onze Veluwse genen zit om alles te “houwe bij het ouwe”, is het zeker niet verkeerd om eens een andere koers te gaan varen.

Blik verbreden

We hebben er heel lang over nagedacht, en zijn zeker niet over “één-nacht-ijs” gegaan, maar we willen ook zeker niet achterblijven! Met elkaar proberen er echt iets van te maken, over het hek van de buurman heenkijken, je blik verbreden en weten wat er in de wereld speelt. Dat betekent niet, dat je dan maar meteen met alles en iedereen mee moet doen. Zeker niet. Er is een oud gezegde: “Wees vriendelijk tegen iedereen, maar wees niet iedereens vriend”. Gewoon je eigen koers blijven varen, dat is wat de Jac. Gazenbeekstichting jarenlang gedaan heeft en nog steeds blijft doen.

Kleurrijke website en blog

Het antwoord op de nieuwe tijd is deze digitale “Veluwenaar”, met zijn bijna onuitputtelijke mogelijkheden, waardoor wij nog meer mensen kunnen bereiken, ver over onze eigen grenzen!
Geen zwart/wit plaatjes meer, maar een kleurrijke website en blog, die de sfeer van onze Veluwe, zijn bewoners en haar verhalen wil doorgeven aan een ieder die het maar zien en horen wil. Ik wens iedereen – vanaf het middelpunt van Nederland in Lunteren – heel veel lees- en kijkplezier!

Louis Fraanje,
voorzitter Jac. Gazenbeekstichting

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2012/11/17/welkom-op-onze-weblog/