150.000 bezoekers op de Veluwenaar!

vlag-wappertvlag-wappertHet is geweldig en overtreft al onze verwachtingen!

Onvoorstelbaar! Wat een record, en dat in een relatief korte periode van nog geen anderhalf jaar tijd, met gemiddeld meer dan driehonderd bezoekers per dag. Wij vonden in het begin twintig dagelijkse bezoekers al heel wat voor ons.

“Records zijn echter nooit van groot belang geweest voor mij”, zegt voorzitter Louis Fraanje.”Mijn doel was altijd om de stichting een belangrijke plek te geven op de Veluwe.

Dat onze weblog nu zo’n enorm succes is, had ik nooit durven dromen, het overtreft al onze verwachtingen. Daarom ben ik er ook heel erg blij mee, dat wij met z’n allen – in de bijna 25 jaar van ons bestaan – dit nu bereikt hebben. Het is echt de ‘kroon’ op ons werk, daar mag gerust – in alle eenvoud en afhankelijkheid – de vlag voor uit!”

“Nieuw record en hoog waarderingscijfer!”

Het moge duidelijk zijn dat de belangstelling voor ons blog echt enorm groot is.Schreven wij op 25 juni jl. dat de Jac. Gazenbeekstichting in nog geen 12 maanden tijd meer dan 100.000 unieke bezoekers op haar weblog “De Veluwenaar” geteld had. Inmiddels zijn we bijna 4 maanden verder en staat de teller – het is bijna niet te geloven – op 150.000.

Daarnaast hebben ook meer dan 1 miljoen mensen gewoon even de weblog vereerd met een bezoekje!
Een geweldig nieuw record, waar wij – als stichting op de Veluwe – met recht trots op kunnen en mogen zijn.
Hoger waarderingscijfer had men ons niet kunnen geven!

Een duidelijk bewijs dat we iets te bieden hebben,

en dat mensen de artikelen en verhalen ook echt waarderen!

150000 visits

Unieke bezoekers

Door middel van statistieken op het weblog kunnen we achterhalen hoeveel unieke bezoekers er daadwerkelijk zijn, en hoeveel pagina’s ze bezoeken. Dus echte bezoekers die de Veluwenaar uitgebreid doornemen, bekijken en lezen!
Mede door de grote verscheidenheid van artikelen – inmiddels zijn dat er meer dan 800 – die op het weblog gepubliceerd worden, onderscheiden we ons van anderen. Dit alles bij elkaar maakt het weblog zo bijzonder!

groot-grabbis.nl-redactie.gif-300x271

Illustratie: ©grootgrabbit.nl

Bedankt

Heel veel dank zijn wij verschuldigd aan al onze auteurs – de mensen in het veld – die geheel belangeloos en enthousiast hun verhalen leveren. Daarnaast willen wij natuurlijk ook de technische mensen hierbij heel erg bedanken, want zonder hen zou het allemaal natuurlijk onmogelijk geweest zijn!

Blijven inzetten

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich – zonder structurele subsidies – geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe.

Mede door de steun van haar trouwe donateurs, vrijwilligers en auteurs, kan zij zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe!

Lees ook: Record gebroken op weblog “De Veluwenaar”!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/10/17/150-000-bezoekers-op-de-veluwenaar/