Het verhaal van reegeit Schneewittchen Deel 22

Susa Bobke bericht uit de Allgäu – Duitsland

Susa Bobke bericht uit de Allgäu – Duitsland

Eindelijk weer nieuws over Schneewittchen…

Zo af en toe komt er bericht uit Duitsland van onze natuurvriendin Susa Bobke en haar pleegkind, oftewel reegeit ‘Schneewittchen’ die ze ooit als verlaten reekalfje in juni 2010 heeft geadopteerd en grootgebracht.

Daarover kun je alles lezen in: WILDSPOOR een natuurboek …

Het is en blijft een bijzonder verhaal en daarom ook interessant om er aandacht aan te besteden, zeker ook omdat deze reegeit nu inmiddels alweer bijna 13 jaar lang – na verwildering – eigenlijk gewoon bij haar in de buurt blijft.
Meer informatie:  Website von Susa Bobke

Lees hieronder haar nieuwe bericht…

*******************************************************************************************************************************

Vrijdag 20 januari 2023 

Het gaat goed met reegeit Schneewittchen, die haar 13e levensjaar ingaat. Inmiddels is er nu ook bij Susa Bobke in de  Allgäu sneeuw gevallen en reegeit Schneewittchen komt even  bij haar langs.

Reegeit Schneewittchen komt even langs - Foto: ©Susa Bobke

Reegeit Schneewittchen komt even langs – Foto: ©Susa Bobke

Kind aan huis

Schneewittchen is nog altijd kind aan huis en kwam enkele dagen geleden ook even langs, om gewoon weer even lekker verwend te worden,  zoals lekker krabbelen en knuffelen etc.
De zachte winter hier bij ons, was tot voor kort grotendeels zonder sneeuw,  een beetje wisselend tussen de herfst- en winterse omstandigheden. Voor Schneewittchen waren er bramenblaadjes en verder was er wat fris groen genoeg en de hazelaarstruiken zorgen al voor vers eiwitrijke kost.

Lees alles over Schneewittchen op de facebookpagina van Susa Bobke

******************************************************************************************************************************

Lees ook: Het verhaal van reegeit Schneewittchen Deel 23

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/01/21/het-verhaal-van-reegeit-schneewittchen-deel-22/