Zomaar wat zwerven Deel 140

Zomaar een greep uit onze fotoweek…

 Verjaardag

Op dinsdag 27 december jl,  was onze natuurvriend Florus van den Berg jarig en daarom willen wij hem ook nog vanaf deze plaats, van harte feliciteren en samen met zijn vrouw Jannie nog heel veel gezonde jaren en Gods zegen toewensen!
Hierbij tegelijkertijd de hoop uitsprekend, dat we samen nog maar vaak over die mooie Veluwe mogen rondzwerven en genieten van de natuur!

Florus bij de edelherten op de Hoge Veluwe - Foto: ©Jannie van den Berg & Louis Fraanje

Florus bij de edelherten op de Hoge Veluwe – Foto: ©Jannie van den Berg & Louis Fraanje

*******************************************************************************************************************************

Kleurrijk avondrood

Op deze dinsdag  zwierf ik in de namiddag weer heerlijk onder de open hemel buiten in het Binnenveld en tegen de avond, nadat de zon was ondergegaan, kleurde de avondhemel prachtig roodoranje en goudgeel.
Een schitterend schouwspel, vooral ook met de boerderijen en bomen langs de weg, is zoiets fantastisch om mee te maken. Daar wordt je als buitenman toch helemaal blij van en tegelijkertijd een prachtige afsluiter van deze mooie dag en van een bewogen jaar dat bijna ten einde is. Alle dank daarvoor aan die grote Schepper, waarin ons vertrouwen is en blijft!🙏

Een schitterend schouwspel, vooral ook met de boerderijen en bomen langs de weg - Foto: ©Louis Fraanje

Een schitterend schouwspel, vooral ook met de boerderijen en bomen langs de weg – Foto: ©Louis Fraanje

*******************************************************************************************************************************

Woensdag 28 december 2022 –  Ontslag uit Ziekenhuis Gelderse Vallei

Vandaag werd Fransien ontslagen uit het ziekenhuis en mag ze naar huis, uiteraard is ze nog zeker niet de oude, maar met goede medicijnen en liefdevolle zorg, hopen wij dat ze de komende tijd verder op mag knappen.

Op vrijdag 23 december jl. moest Fransien plotseling opgenomen worden in het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, dit vanwege een longontsteking, die maar niet over wilde gaan en nog een infectie in haar buik, plus een paar rugwervels en een rib die gebroken waren. dus allemaal best zorgelijk.
Ze heeft daar dus de Kerstdagen doorgebracht en was daar in goede handen, alle zorg die je maar kunt bedenken heeft ze gekregen en was nu in zoverre opgeknapt, dat ze met medicijnen nu verder thuis kan revalideren.

Dank

Allereerst gaat alle dank hiervoor naar onze Schepper, waarop wij vertrouwen en die de artsen en verpleging Zijn zegen heeft gegeven.🙏 De verpleging op afdeling A waar Fransien op kamer 34 lag, hebben haar echt bekwaam en liefdevol verzorgd, echt toppers daar!👍
Daarnaast wil ik iedereen, die voor ons heeft gebeden om genezing voor Fransien, of op wat voor wijze dan ook ons heeft gesteund, vanaf deze plek heel erg bedanken!

Ontslag uit Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede – Foto: ©Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ontslag uit Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede – Foto: ©Ziekenhuis Gelderse Vallei

*******************************************************************************************************************************

Bijzonder mooi avondrood boven de horizon

Donderdag 29 december 2022 – Na een regenachtige dag ontwikkelde zich vanavond een heel bijzonder avondrood boven de bossen van de Veluwe. Daarnaast was het ook heel mooi om te zien, dat er tegelijkertijd van links een zwerm vogels aan kwam vliegen.
Fransien en ik hebben er weer samen met volle teugen van genoten, vooral ook dankbaar dat ze weer thuis mocht komen, wat een rijkdom!🙏

Een heel bijzonder avondrood boven de bossen van de Veluwe - Foto: ©Louis Fraanje

Een heel bijzonder avondrood boven de bossen van de Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

*******************************************************************************************************************************

Adembenemend morgenrood 

Vrijdaganmorgen 30 december 2022 om 08.25 uur konden wij weer eindeloos genieten van een schitterend morgenrood aan de ochtendhemel. Ja het was deze morgen wel heel bijzonder mooi, zo diep rood, goudgeel en paars als het was. Fransien en ik zeggen telkens weer tegen elkaar, zoiets moois is zo overweldigend, je raakt er nooit op uitgekeken!

Eindeloos genieten van een schitterend morgenrood aan de ochtendhemel - Foto: ©Louis Fraanje

Eindeloos genieten van een schitterend morgenrood aan de ochtendhemel – Foto: ©Louis Fraanje

Lees ook: Zomaar wat zwerven Deel 141

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/12/30/zomaar-wat-zwerven-deel-140/