Veluwse natuurliefhebbers in een kleurrijk decor!

Een prachtige herinnering aan een heerlijke boswandeling…

Op de valreep nog een mooie herfstopname van ons tweetjes in het kleurrijke herfstbos tussen Beekbergen en Hoenderloo op de Veluwe.
En ook al is het inmiddels alweer 7 jaar geleden, het was namelijk op vrijdag 30 oktober 2015, maar… dat doet er niets aan af, het is en blijft een prachtig sfeerplaatje. Samen heerlijk ongedwongen genieten op een bospad, met de camera in de aanslag in een kleurrijk herfstdecor!

Veluwse natuurliefhebbers in een kleurrijk decor – Eigen foto: ©Familie Fraanje

Veluwse natuurliefhebbers in een kleurrijk decor – Eigen foto: ©Familie Fraanje

Geuren en goud

Een prachtige herinnering aan een heerlijke boswandeling. Tjonge, wat hebben we samen genoten van het ons omringende goud/gele herfstbos en met een beetje fantasie, ruik je de geuren van het stervende blad op de bosbodem.
Ondertussen hoorde je zo af en toe wat zacht geritsel van een vallend blaadje, maar verder was het muisstil en voelden we ons helemaal één met de natuur, wat is dat een enorm ‘rijk’ gevoel, een herinnering met een gouden randje en zo tellen wij iedere dag onze zegeningen, telkens weer opnieuw!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/11/30/veluwse-natuurliefhebbers-in-een-kleurrijk-decor/