Langs heg en steg met de Heitrappers Deel 2 Slot

Tweede en laatste deel van onze plattelandsfietstocht…

Hoog in de lucht zien we een buizerd, die wordt lastig gevallen door een kraai - Foto: ©Louis Fraanje

Hoog in de lucht zien we een buizerd, die wordt lastig gevallen door een kraai – Foto: ©Louis Fraanje

De kraai krijgt versterking, maar de buizerd is de wijste en gaat er vandoor - Foto: ©Louis Fraanje

De kraai krijgt versterking, maar de buizerd is de wijste en gaat er vandoor – Foto: ©Louis Fraanje

 In Meulunteren ontmoeten we paardenman Marco Koot langs de weg - Foto: ©Fransien Fraanje

In Meulunteren ontmoeten we paardenman Marco Koot langs de weg – Foto: ©Fransien Fraanje

Marco Koot is in dienst bij de Koninklijke Stallen, deze foto is van het Museum weekend op Het Loo afgelopen juni 2022, dat is een evenement waar iedereen kan gaan kijken om te zien wat zijn werk is! - Foto: ©Arthur van der Vlies

Marco Koot is in dienst bij de Koninklijke Stallen, deze foto is van het Museum weekend op Het Loo afgelopen juni 2022, dat is een evenement waar iedereen kan gaan kijken om te zien wat zijn werk is! – Foto: ©Arthur van der Vlies

Die onverwachtse ontmoetingen, even gezellig bijpraten over onze gezamenlijke liefde voor de paarden en alles er omheen, dat zijn nou de leukste momenten van zo'n fietstocht op het platteland - Foto: ©Fransien Fraanje

Die onverwachtse ontmoetingen, even gezellig bijpraten over onze gezamenlijke liefde voor de paarden en alles er omheen, dat zijn nou de leukste momenten van zo’n fietstocht op het platteland – Foto: ©Fransien Fraanje

Onderweg naar huis worden we een klein stukje begeleidt door een vlucht wilde ganzen, die hoog in de lucht en hevig gakkend, in de richting van het zuiden vlogen - Foto: ©Louis Fraanje

Onderweg naar huis worden we een klein stukje begeleidt door een vlucht wilde ganzen, die hoog in de lucht en hevig gakkend, in de richting van het zuiden vlogen – Foto: ©Louis Fraanje

De Heitrappers staan hier bij de slagboom van Landgoed Roodselaar in De Fliert, tussen Ederveen en Renswoude. Een prachtige omgeving en altijd mooi om hier te fietsen en ook wandelen. Even verderop ligt de historische Slaperdijk en ook Zwetselaar niet te vergeten! - Foto: ©Annie van Ravenhorst

De Heitrappers staan hier bij de slagboom van Landgoed Roodselaar in De Fliert, tussen Ederveen en Renswoude. Een prachtige omgeving en altijd mooi om hier te fietsen en ook wandelen. Even verderop ligt de historische Slaperdijk en ook Zwetselaar niet te vergeten! – Foto: ©Annie van Ravenhorst

SLOT

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/11/30/langs-heg-en-steg-met-de-heitrappers-deel-2/