Kasteel De Schaffelaar nu ook in miniatuur…

Al een klein beetje in de Kerstsfeer op Landgoed De Schaffelaar…

Voor ons het kasteel De Schaffelaar in Barneveld niet vreemd, als geboren en getogen Barnevelder was het kasteel en het achter gelegen Schaffelaarsebos een plek waar je regelmatig te vinden was. Als klein jongetje speelde ik er met mijn broertjes en vriendjes, bouwden we hutten en speurden we naar sporen van de dieren. Ook nu komen Fransien en ik er nog steeds om een heerlijke boswandeling te maken, met een beetje nostalgisch gevoel en herinnering naar die onbezorgde kindertijd van toen!

Het bekende kasteel De Schaffelaar in de winter op 21 december 2010 – Foto: ©Louis Fraanje

Minatuur

Wat een verrassing was het, om hetzelfde Kasteel De Schaffelaar in miniatuur op de Kerstshow bij Intratuin in Barneveld tegen te komen. Heel mooi gedaan, met vooraan het kasteel en direct erachter ook een deel van het Schaffelaarsebos. En alles zo natuurgetrouw mogelijk nagemaakt, geweldig!

Het kasteel De Schaffelaar en een stukje Schaffelaarsebos - Foto:© Louis Fraanje

Het kasteel De Schaffelaar en een stukje Schaffelaarsebos – Foto: ©Louis Fraanje

Het vooraanzicht van Kasteel De Schaffelaar - Foto: ©Louis Fraanje

Het vooraanzicht van Kasteel De Schaffelaar – Foto: ©Louis Fraanje

 En de achterzijde... alles heel natuurgetrouw - Foto: ©Louis Fraanje

En de achterzijde… alles heel natuurgetrouw – Foto: ©Louis Fraanje

Een prachtig initiatief van Intratuin in Barneveld… jammer dat ze i.v.m. corona nu gesloten zijn, helaas het is voor hen en vele anderen dan ook een hard gelag. We hopen op betere tijden voor iedereen!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/12/16/kasteel-de-schaffelaar-in-miniatuur/