Het andere kussen

Het andere kussen

Patrick Bervoets uit Belgische Brasschaat associeert graag zijn gevoelens met alle mogelijke natuurvormen, objecten, schoonheid. Al die uiteenlopende ervaringen en indrukken, probeert hij samen te vatten in woorden. Zijn bijdrage hieronder is weer eens zo’n voorbeeld, dat hij graag met ons deelt…

Het andere kussen – Tekst: ©Patrick Bervoets en foto: Yves Lorson

Het andere kussen – Tekst: ©Patrick Bervoets en foto: Yves Lorson

Dag Louis,

Ik ben intussen verhuisd naar Gimillan, vallei van Aosta in Italië. Ik heb hier mijn thuis gevonden, wauw.  Hopelijk gaat alles goed met je en vertoef je regelmatig in jouw geliefde hout, de bossen waar je thuishoort.
Voor mijn vertrek uit Brasschaat maakte mijn geliefde fotograaf en vriend Yves Lorson nog een fotosessie met mij in de hoofdrol, stel je voor! Ik heb toen ook een gedichtje uit mijn pen geschud dat daarbij past gelijk een selfie.

Met vriendelijke groeten,  ©Patrick Bervoets

*********************************************************************************************************************

Lees ook: Het avondrood

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/09/03/het-andere-kussen/