Mooiste foto van Hubertus als ‘blikvanger’ in Harskamp

Ring Foto Riezebos in Harskamp

Ring Foto Riezebos in Harskamp

Een mooie opsteker en waardering…

Harskamp – Veluwe – De door Louis Fraanje gemaakte foto van het hert Hubertus op de Hoge Veluwe, is verkozen als reclamefoto en blikvanger voor fotovergrotingen bij Foto Ron Riezebos aan de Dorpsstraat 14 in Harskamp.

Het bijzondere hert Hubertus is inmiddels 9 jaar oud en ondertussen uitgegroeid tot het bekendste hert van Nederland en van het Nationale Park De Hoge Veluwe in het bijzonder.
En nu dus uitgebreid in de schijnwerpers bij Foto Riezebos.

Het bijzondere hert Hubertus in de schijnwerpers bij Foto Riezebos – Foto: ©Louis Fraanje

Het bijzondere hert Hubertus in de schijnwerpers bij Foto Riezebos – Foto: ©Louis Fraanje

Oog in oog met Hubertus op de Hoge Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

Oog in oog met Hubertus op de Hoge Veluwe – Foto: ©Louis Fraanje

Blikvanger

Al vele jaren heeft eigenaar Ron Riezebos, als reclame voor zijn fotoafdrukken en vergrotingen tot posterformaat, een aantal natuurfoto’s als ‘blikvanger’ in zijn fotozaak hangen. En nadat hij onlangs de prachtige foto van Hubertus  in de diverse lokale media was tegengekomen, nam hij contact op met natuurliefhebber- en fotograaf Louis Fraanje, of hij zijn foto mocht gebruiken.

 

Eigenaar Ron Riezebos poseert trots voor de de serie foto's van Hubertus - Foto: ©Louis Fraanje

Eigenaar Ron Riezebos poseert trots voor de de serie foto’s van Hubertus – Foto: ©Louis Fraanje

Belangstelling en waardering

Fraanje voelde zich zeer vereerd: “Ja, het is zeker een echte opsteker voor mij als amateurfotograaf, als een door jouw gemaakte foto zoveel belangstelling krijgt. Tegelijkertijd is het ook een mooie waardering voor je geleverde werk en een aanmoediging om vooral op deze manier verder te gaan. Al moet je wel altijd kritisch op jezelf blijven, dat houdt je als natuurfotograaf – letterlijk en figuurlijk – scherp!” 

De natuurliefhebbers Louis en Fransien Fraanje volgen,  samen met hun natuurvrienden Florus en Jannie van den Berg uit Harskamp, dit bijzondere hert op de Hoge Veluwe al vanaf zijn geboorte!

Meer over de foto: Het legendarische hert Hubertus 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/07/11/mooiste-foto-van-hubertus-als-blikvanger-in-harskamp/