Mijn geliefde hout

Mijn geliefde hout
.
Patrick Bervoets uit Belgische Brasschaat associeert graag zijn gevoelens met alle mogelijke natuurvormen, objecten, schoonheid. Al die uiteenlopende ervaringen en indrukken, probeert hij samen te vatten in woorden. Zijn bijdrage hieronder is weer eens zo’n voorbeeld, dat hij graag met ons deelt…
.
Delen met anderen
.
Ik voel me wat onwennig, zo even aangepord door toffe Louis. Heeft hij iets in zijn lenzen gevangen? Wie ben ik? Tja, iemand zoals u en ja, ik heb ontdekt die gelaagdheid in mij, de vele matroesjka’s in mij, onder andere die zijn gevoelens deelt via gedichten. Dan geloof ik in het delen, de krachten die erin schuilen. De universaliteit over ras, geloof, taal, wat ook, heen.
.
Mijn geliefd hout – Tekst en foto: ©Patrick Bervoets

Mijn geliefde hout – Tekst en foto: ©Patrick Bervoets

Mede-delen
.
We delen meer dan we denken; emoties. Wat men dan terugkrijgt van het delen, is zo verrassend, zo krachtig. Veel beter dan nemen. Dat wou ik even mede-delen. Nog een prachtige dag!
.
Tekst: ©Patrick Bervoets uit Brasschaat in België  
.
*********************************************************************************************************************

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/06/06/mijn-geliefde-hout/