Herfstkleuren weerspiegelen in vijver op Hoge Veluwe

Prachtige herfstkleuren gevangen in het late strijklicht…

Natuurliefhebbers Louis en Fransien Fraanje maakten zondagmiddag een herfstwandeling op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarbij kwamen zij bij het Jachthuis Sint Hubertus bovenstaande kleurenspel tegen. “De prachtige herfstkleuren van de bomen, gevangen in het late strijklicht, weerspiegelen in het water van de grote vijver”, aldus Louis Fraanje. “En Fransien legde dit schitterende tafereel vast op de gevoelige plaat!”

Prachtige herfstkleuren weerspiegelen in de grote vijver op NP De Hoge Veluwe - Foto: ©Fransien Fraanje

Prachtige herfstkleuren weerspiegelen in de grote vijver op NP De Hoge Veluwe – Foto: ©Fransien Fraanje

In de Barneveldse Krant

Maandag 11 november 2019 – Herfstfoto van Fransien Fraanje staat vandaag in de Barneveldse Krant. “Ik ben heel trots op haar, omdat zij echt ‘oog’ heeft voor detail. En dat weerspiegelt zich ook in deze prachtige weerspiegelende herfstfoto!” aldus haar man Louis Fraanje.

Ook namens de redactie van De Veluwenaar van harte gefeliciteerd Fransien Fraanje!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2019/11/11/herfstkleuren-weerspiegelen-in-vijver-op-hoge-veluwe/