Kleurrijke regenboog boven de Veluwe

Natuurfotograaf Jan Koops

Natuurfotograaf Jan Koops

Zon en regen bieden de helpende hand voor de heide en fotograaf…

Jan Koops uit Apeldoorn maakte op 14 augustus jl. deze prachtige foto van een regenboog boven de bloeiende heide op de Veluwe. En… het zijn juist de regenbuien, die na al die zonnige dagen over de Veluwe trekken, dat de heide zo mooi in bloei is gekomen.

Ook voor deze unieke opname, met zijn prachtige regenboog, hebben zon en regen een helpende hand geboden aan de fotograaf, die het het geheel op een schitterende manier in de lens wist te vangen!

Natuurfotograaf Jan Koops is inmiddels geen onbekende meer voor de vaste bezoekers van ons weblog!

Kleurrijke regenboog boven de Veluwe - Foto: ©Jan Koops

Kleurrijke regenboog boven de Veluwe – Foto: ©Jan Koops

Prominente plaats

De redactie van De Veluwenaar krijgt zo af en toe een foto of filmpje toegezonden, die er echt uitspringt, in dit geval kwamen wij deze bijzondere foto tegen op de Facebookpagina van Jan Koops. Wij als redactie van de Veluwenaar, vonden het in ieder geval de moeite waard om deze unieke foto, een prominente plaats te geven op ons weblog! En daarmee deze schitterende opname als “Uniek  natuurmoment” van de Veluwe, extra te benoemen!

Copyright foto: ©Jan Koops uit Apeldoorn

______________________________________________________________________________________________________________________

Uw natuurmoment!

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar onze redactie te mailen!

Het is uiteraard van belang dat uw ‘Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen daargelaten.

Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel en/of foto’s!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2019/08/16/kleurrijke-regenboog-boven-de-veluwe/