Vlammend avondrood boven Kampen

Natuurfotograaf Jan Koops

Natuurfotograaf Jan Koops

Vlammend avondrood op een unieke manier in de lens gevangen…

Natuurfotograaf Jan Koops uit Apeldoorn maakte op zondag 20 januari jl. deze unieke foto van de kleurrijke avondhemel boven Kampen,  een schitterende opname . En… hoewel Kampen net over de grens buiten de Veluwe ligt, willen wij deze bijzondere foto toch graag extra bij u onder de aandacht brengen!

Jan Koops is inmiddels geen onbekende meer voor de bezoekers van ons weblog, vorig jaar kon u de prachtige fotoreportage bekijken van:  Bronstige edelherten met aparte camouflage!

Vlammend avondrood boven Kampen op zondagavond 20 januari 2019 - Foto: ©Jan Koops

Vlammend avondrood boven Kampen op zondagavond 20 januari 2019 – Foto: ©Jan Koops

Prominente plaats

De redactie van De Veluwenaar krijgt zo af en toe een foto of filmpje toegezonden, die er echt uitspringt, in dit geval kwamen wij zelf deze bijzondere foto tegen op de Facebookpagina van Jan Koops uit Apeldoorn. Wij als redactie van de Veluwenaar, vonden het in ieder geval de moeite waard om deze foto een prominente plaats te geven op ons weblog! En daarmee deze schitterende opname als “Mooiste natuurmoment” extra te benoemen!

Copyright foto: ©Jan Koops uit Apeldoorn

______________________________________________________________________________________________________________________

Uw natuurmoment!

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar onze redactie te mailen!

Het is uiteraard van belang dat uw ‘Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen daargelaten.

Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel en/of foto’s!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2019/01/22/vlammend-avondrood-boven-kampen/