800.000 bezoekers voor de Veluwenaar!

Onvoorstelbaar… maar waar! 

Zes jaar na de introductie van ons weblog “De Veluwenaar” en vier jaar nadat we daadwerkelijk de bezoekers-aantallen zijn gaan bijhouden, heeft de achthonderd duizendste  bezoeker zich net om 22.35 uur gemeld, wat een feest!

Vandaag de kortste dag en nu al het grootste aantal bezoekers van het jaar!

 

“Volhouden is moeilijker, dan beginnen!”

Onze voorzitter Louis Fraanje zegt hierover het volgende:

“We blijven ons steeds weer verbazen, dat het bezoekersaantal van het weblog “De Veluwenaar” maar blijft stijgen! Het is wel volstrekt uniek voor een stichting als de onze, om zoveel bezoekers naar de weblog te lokken,dat wil toch wel iets zeggen! Ook nu weer, want… stond de teller op 5 oktober jl. op 750.000, in goed twee maanden tijd 50.000 bezoekers erbij. We mogen dus gerust aannemen, dat deze cijfers wel heel duidelijk aangeven, dat er veel waardering is voor ons werk!

Voorzitter Louis Fraanje van de Jac. Gazenbeekstichting  – Foto: ©Fransien Fraanje

In augustus 2014 zijn we de aantallen eigenlijk pas echt goed bij gaan houden. Nadat we in november 2012 officieel van start waren gegaan met ons weblog “De Veluwenaar”, hebben we ons bijna alleen maar bezig gehouden met de inhoud.

Zeer belangrijk natuurlijk, want niet alleen de ‘kwantiteit’ is belangrijk, maar zeker ook de ‘kwaliteit’! Dat hebben we daarvoor jarenlang met de papieren Veluwenaar gedaan, en dat willen we ook graag op het weblog zo houden.

Rekensommetje

Mede daarom ook ben ik ontzettend blij, dat we nog voor het einde van dit jaar de 800.000 gehaald hebben en dat in vier jaar tijd. Dus een snel rekensommetje brengt een aantal van 200.000 bezoekers per jaar en dat komt uit op ruim 16.550 bezoekers per maand!

Daarnaast, schreef oud-bestuurslid Rob Wijnsma ooit in de begintijd een artikel over de Jac. Gazenbeekstichting:  ‘Volhouden is moeilijker, dan beginnen!’  Tegelijkertijd bedenk ik mij elke dag weer, dat de dingen niet zomaar vanzelf gaan, daarom tellen wij onze zegeningen en danken wij daarvoor bovenal onze Schepper!”

Unieke bezoekers

Inmiddels draait het weblog dus al zes jaar lang op volle toeren en op een gegeven moment wil je dan ook wel eens weten, of je weblog goed bezocht en bekeken wordt.

Door middel van statistieken op het weblog kunnen we achterhalen hoeveel unieke bezoekers er daadwerkelijk zijn, en hoeveel pagina’s ze bezoeken. Dus echt bezoekers die de Veluwenaar uitgebreid doornemen, bekijken en lezen!

Jarenlang stond het artikel:  De hoogste boom van Nederland met een bezoekersaantal van 11.935 als meest bekeken pagina van het weblog genoteerd. Een interessant feit is dat nu het artikel  Overstekend edelhert aangereden op de Veluwe  dit aantal – met stip – heeft overtroffen, want daar staat momenteel de teller op 13.730 bezoekers. 

Blijven inzetten

Met de grote verscheidenheid van de artikelen die op het weblog gepubliceerd worden, onderscheiden we ons van anderen. Dit alles bij elkaar maakt het weblog “De Veluwenaar” zo bijzonder.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich – zonder subsidies –  geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe. Mede door de steun van haar trouwe donateurs, vrijwilligers en auteurs, kan zij zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe!

***

Natuurlijk willen wij vanaf deze plaats
onze bezoekers en
– zeker niet te vergeten –
de mensen die hun bijdrage aan de weblog leveren, 
heel erg bedanken!
Geweldig!

 

______________________________________________________________________________________________________________________

Lees ook850.000 bezoekers op het weblog de Veluwenaar!

______________________________________________________________________________________________________________________

Wilt u ons steunen?
Voelt u zich verbonden met de natuur en cultuur van de Veluwe
en wilt u de Jac. Gazenbeekstichting steunen?

De weblog van de Jac. Gazenbeekstichting trekt door haar grote verscheidenheid aan artikelen en verhalen veel bezoekers, die hiervan geheel gratis gebruik kunnen maken, omdat de weblog vrij toegankelijk is.

Er bevinden zich – heel bewust – geen advertenties op ons weblog en dat willen wij graag zo houden, maar het ‘up to date’ houden van de weblog en het dagelijks publiceren van nieuwe artikelen, vergt veel tijd en energie en brengt uiteraard – naast alle andere stichtingsactiviteiten – ook veel kosten met zich mee.

Om ons daarbij te helpen, kunt u ons natuurlijk steunen met een financiële bijdrage!
U kunt uw bijdrage overmaken op:
IBAN: NL54 INGB 0006 2612 71 – t.n.v. Jac.Gazenbeekstichting te Lunteren.

BIC: INGBNL2A

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/12/21/800-000-bezoekers-voor-de-veluwenaar/