Veel belangstelling voor de film “WILD” in Kootwijkerbroek

Ruim honderd bezoekers aanwezig bij deze tweede filmvoorstelling in de Essenburcht 

Afgelopen dinsdagavond was het weer echt ouderwets gezellig in de grote zaal van De Essenburcht te Kootwijkerbroek, daarnaast kunnen we met z’n allen terugkijken op een geslaagde filmavond.

Mede ook, omdat het de tweede filmvoorstelling van de film WILD was. De eerste keer was op woensdag 27 juni jl  en toen trok de voorstelling 275 bezoekers naar De Essenburcht. Louis Fraanje en beheerder Kees van Wolfswinkel hadden zeker niet gerekend op zo’n grote opkomst,  geweldig toch!

Veel belangstelling voor de film “WILD” in Kootwijkerbroek – Foto: ©Fransien Fraanje

Een goed gevulde zaal met natuurliefhebbers in Kootwijkerbroek – Foto: ©Fransien Fraanje

Beheerder Kees van Wolfswinkel houdt even een kort inleidingspraatje – Foto: ©Fransien Fraanje

Boven verwachting

Natuurlijk weet je het nooit van tevoren, maar dit was echt boven verwachting, als je bedenkt dat heel veel mensen de film al eens gezien hadden, maar dan toch komen kijken, omdat ze deze natuurfilm zo mooi vinden.

Een uniek document over de natuur van de Veluwe!

Het is en blijft gewoon een ontroerend en tegelijkertijd een realistisch verhaal, dat door de filmmaker Luc Enting heel doeltreffend in beeld is gebracht.  Daarover waren alle aanwezigen het na afloop wel eens en Louis Fraanje kreeg veel dankbetuigingen richting de filmmaker Luc Enting!
Mooiere afsluiting van de avond had hij niet kunnen wensen!

Lees ook: 275 bezoekers bij vertoning “WILD” in Kootwijkerbroek

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/11/07/veel-belangstelling-voor-de-film-wild-in-kootwijkerbroek/