275 bezoekers bij vertoning “WILD” in Kootwijkerbroek

Volle bak in De Essenburcht te Kootwijkerbroek

De grote zaal in De Essenburcht te Kootwijkerbroek was woensdagavond 27 juni jl. bijna te klein om het grote aantal bezoekers, 275 in getal, te kunnen bergen.

Beheerder Kees van Wolfswinkel en ook onze voorzitter Louis Fraanje waren echt helemaal overbluft, dat er zoveel mensen naar Kootwijkerbroek waren gekomen om de schitterende natuurfilm “WILD” van Luc Enting te komen bekijken. En dat met het mooie zomerweer en een buitentemperatuur van 26 graden, echt geweldig!

De grote zaal van de Essenburcht zat helemaal tjokvol - Foto: ©Fransien Fraanje

De grote zaal van de Essenburcht zat helemaal tjokvol – Foto: ©Fransien Fraanje

Louis bleef maar extra stoelen aanslepen...

Louis bleef maar extra stoelen aanslepen…

... er kwam bijna geen eind aan - Foto's: ©Fransien Fraanje

… er kwam bijna geen eind aan – Foto’s: ©Fransien Fraanje

.

 

 

 

 

 

 

 

Onvoorstelbaar

“Het publiek bleef maar toestromen, het was gewoon onvoorstelbaar”, aldus Louis Fraanje. “Ik was echt helemaal overbluft, dit was ongelooflijk want juist met dit warme weer verwacht je dat zeker niet. Maar… dat de echte liefhebbers dan toch komen, en daarbij ook heel veel kinderen, dat is toch geweldig!”

Louis krijgt ook veel vragen van de kinderen over de natuur - Foto: ©Fransien Fraanje

Louis krijgt ook veel vragen van de kinderen over de natuur – Foto: ©Fransien Fraanje

Zoveel belangstelling

Natuurliefhebber Fraanje was natuurlijk ook best een beetje trots, dat er zoveel belangstelling was voor de vertoning van “WILD”, waarbij hijzelf een inleiding hield over Luc Enting de maker van de film en de totstandkoming ervan. Er moesten heel wat extra stoelen bijkomen en Fraanje hielp dapper mee, het was bijna niet aan te slepen.

Op de foto vlnr. Eline Morren, Louis Fraanje en Arthur van Reenen - Foto: ©Fransien Fraanje

Op de foto vlnr. Eline Morren, Louis Fraanje en Arthur van Reenen – Foto: ©Fransien Fraanje

Geslaagde avond

Na de pauze haalde Fraanje nog even twee kinderen naar voren, Eline Morren en Arthur van Reenen, allebei afkomstig uit Kootwijkerbroek. Of ze de natuurfilm mooi vonden, nou… dat hoefde verder geen betoog, ze vonden hem echt gaaf. Het deed natuurliefhebber Louis zichtbaar goed, dat er zoveel kinderen aanwezig waren: “Het zijn de natuurbeschermers van morgen, daarom kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen!”

De natuurliefhebbers Louis en Fransien Fraanje, die deze avond in samenwerking met programma-manager Klaas van Heeringen van De Essenburcht, hadden georganiseerd,  konden terugkijken op een wel zeer geslaagde natuur-avond in De Essenburcht te Kootwijkerbroek. En daarbij was dit natuurlijk ook een mooie promotie voor filmmaker Luc Enting  en de Veluwe in het bijzonder!

______________________________________________________________________________________________________________________

Bekijk ook de trailer:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/06/28/275-bezoekers-bij-vertoning-wild-in-kootwijkerbroek/