Ontroerende natuurfilm “WILD” nu in Kootwijkerbroek

Op dinsdag 6 november D.V. om 19.30 uur in de Essenburcht 

Wegens het overweldigend succes van de afgelopen keer, en veel mensen ook helaas niet konden, gaan we de natuurfilm ‘WILD’ nog een keer draaien!

Op dinsdag 6 november D.V. om 19.30 uur, vertonen we deze prachtige natuurfilm op het grote scherm in De Essenburcht te Kootwijkerbroek. Een ontroerende natuurfilm, gemaakt door Luc Enting, over het dierenleven op De Veluwe.

Uitdagingen

Wild is eigenlijk geen documentaire, maar een gedramatiseerde natuurfilm. De hoofdkarakters in de film zijn het edelhert, het wilde zwijn en de vos. We zien hoe ze door de seizoenen heen op zoek gaan naar voedsel, hoe ze hun partners ontmoeten en hun nakomelingen grootbrengen. Daarbij moeten ze de nodige uitdagingen overwinnen. Een film, geschikt voor jong en oud.

Vechtende vossen in de sneeuw – Foto: ©Luc Enting

Fotograaf en natuurkenner Louis Fraanje – in het bijzonder van de Veluwe – zal de film inleiden en e.a. vertellen over deze prachtige natuurfilm. Ook bent u in de gelegenheid om Louis vragen te stellen.

De entree bedraagt € 5,00.

U hoeft hiervoor niet te reserveren, maar wees wel op tijd bij, want vol is vol!

Meer info: Agenda – Kulturhus De Essenburcht

______________________________________________________________________________________________________________________

Bekijk de trailer:

Lees meer: Wild, de nieuwste film van Luc Enting

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/10/30/natuurfilm-wild-in-kootwijkerbroek-2/