Amazing Grace in de Oude Kerk te Ede

Amazing Grace

En… na onze presentatie, kwam…  als afsluiting om half vier, geheel onverwacht, de Pegasus Pipes & Drums doedelzakband in Schotse traditie, uit Barneveld, nog even enkele prachtige muziekstukken ten gehore brengen. Met onder andere: Amazing Grace…
Dit is toch schitterend, om deze muzikanten zo te horen spelen en dan in het hart van deze Oude Kerk! Even je ogen dichtknijpen… en je waan je in de heuvels van Schotland, heerlijk! Het zijn de mooie kadootjes in het leven!

“Amazing Grace” in de Oude Kerk van Ede – Foto: ©Louis Fraanje

______________________________________________________________________________________________________________________

Bekijk ook het filmpje:

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/10/22/amazing-grace-in-de-oude-kerk-te-ede/