Renderklippen als natuurmoment van de Veluwe

Veluws landschap op de Renderklippen in de lens gevangen…

Patricia van der Veen uit Epe maakte  op 2 september jl. een prachtige foto op de Renderklippen bij Epe,  een schitterend Veluwse landschap op de Noord-Oost Veluwe. En… ondanks dat de heide dit seizoen op veel plaatsen nauwelijks tot bloei kwam, geeft deze foto van de Renderklippen een prachtig beeld. Tegelijkertijd geeft het ook meteen aan, dat het niet overal ‘kommer en kwel’ was!

Sfeervol Veluws landschap op de Renderklippen bij Epe – Foto: ©Patricia van der Veen

Prominente plaats

De redactie van De Veluwenaar krijgt zo af en toe een foto of filmpje toegezonden, die er echt uitspringt, in dit geval kwamen wij deze bijzondere foto tegen op de Facebookpagina van Patricia van der Veen. Wij als redactie van de Veluwenaar, vonden het in ieder geval de moeite waard om deze foto – die zo’n overduidelijk beeld van de Veluwe geeft – een prominente plaats te geven op ons weblog! En daarmee deze schitterende opname als “Mooi natuurmoment van de Veluwe” extra te benoemen!

Meer info over: Renderklippen 

______________________________________________________________________________________________________________________

Uw natuurmoment!

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar onze redactie te mailen!

Het is uiteraard van belang dat uw ‘Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen daargelaten.

Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel en/of foto’s!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

_____________________________________________________________________________________________________________________

Patrick Arthur Treffers maakte – vanuit de lucht – een schitterend beeld van de Renderklippen: 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/09/26/renderklippen-als-natuurmoment-van-de-veluwe/