Natuurlezing in Ede – Dinsdag 21 augustus 2018

Seniorenmiddag Bethelkerk Ede!

Ook dit jaar is er een middag speciaal voor alle senioren uit Ede en omgeving en natuurlijk daarbuiten. U bent van harte welkom op dinsdag 21 augustus om 13.30 uur in de Bethelkerk. Locatie:
Jan Th. Tooroplaan 133 6717 KD Ede

Jonge vos komt om het hoekje kijken - Foto: ©Louis Fraanje

Jonge vos komt om het hoekje kijken – Foto: ©Louis Fraanje

Natuurpresentatie “Zwervend langs het wildspoor” door Louis Fraanje

Regelmatig vragen mensen aan Louis Fraanje, of ze niet eens een keertje met hem mee mogen om  het wild te kunnen zien. Ze denken vaak, dat hij precies weet waar het wild zich bevindt en hebben hoge verwachtingen. Maar… van al die keren dat Fraanje op pad gaat, zijn er ook heel veel  keren dat hij geen wild tegenkomt. 
Toch wil hij graag zijn ervaringen, die hij zwervend langs het wildspoor op doet, met anderen delen, vandaar dat Fraanje deze nieuwe diaserie gestart is. Zodat u – als het ware – tijdens deze zwerftochten, over zijn schouder kunt meekijken en het avontuur meebeleven.  Een echte aanrader!

Burlend edelhert in de bronsttijd - Foto: ©Louis Fraanje

Burlend edelhert in de bronsttijd – Foto: ©Louis Fraanje

Uiteenlopende onderwerpen

Louis Fraanje is naast een begenadigd verteller ook een zeer getalenteerde natuurfotograaf. Met zijn vrouw Fransien zwerft hij over de heide en door de bossen van de Veluwe en nemen zij u mee op zoek naar de grote en kleine wonderen in de natuur. Beiden hebben ze oog voor details en daardoor hebben de door hun gemaakte natuurfoto’s een heel eigen karakter.

Natuurliefhebber Louis Fraanje

Ontmoetingen met het grote wild zoals o.a. wilde zwijnen, edelherten, reeën, vossen komen als het ware tot leven. Ook wordt er aandacht besteed aan de vogelwereld op de Veluwe.

Kortom een natuurpresentatie met vele uiteenlopende onderwerpen. Iedereen is van harte welkom ook van buiten Ede!

Meer info: Bethelkerk – Hervormd Ede

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/08/20/natuurlezing-in-bethelkerk-te-ede-dinsdag-21-augustus-2018/