Vier seizoenen Veluwezoom – Deel 2

Indrukken van de Veluwezoom in 2014

In deel 1 van “Vier seizoenen Veluwezoom” liet Wil van Zummeren uit Dieren u schitterende beelden  zien van een heel jaar fietsen van Dieren naar Arnhem over de Veluwezoom en in het bijzonder de  Posbank.
Inmiddels heeft hij een vervolg gemaakt in 2014, met natuurlijk ook weer de mooiste beelden in de vier seizoenen!

104332267-768x235

Schotse Hooglanders langs het fietspad – Foto: ©Wil van Zummeren

Natuurliefhebber Wil van Zummeren ontmoet tijdens zijn fietstochten, edelherten, reeën, wilde zwijnen en vele andere dieren. Tegelijkertijd kunt u meegenieten van het prachtige landschap van de Veluwezoom.

 

Bekijk ook: Vier seizoenen “Veluwezoom” – Deel 3

___________________________________________________________________________________________

Uw natuurmoment!

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar ons te mailen (zie onder)!
Het is uiteraard van belang dat uw ‘Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen natuurlijk daargelaten.
Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2016/03/25/vier-seizoenen-veluwezoom-deel-2-2/