Jagende ijsvogel als stripverhaal

Beeld voor beeld volgen

Al eerder werden wij verrast door de ijsvogel, die bij de Barneveldse familie Van Uffelen in het vennetje achter hun huis kwam vissen. Daarover heeft u zo het een en ander kunnen lezen op ons weblog De Veluwenaar. Zie het artikel: IJsvogel vist in achtertuin van Barneveld. De ijsvogel komt iedere dag even langs, om te kijken of er wat te halen is. Jan van Uffelen heeft de vissende ijsvogel, toen hij weer naar een prooi dook, op de gevoelige plaat vastgelegd. Want daar komt de ijsvogel natuurlijk voor, om visjes te vangen. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, heeft Van Uffelen met de fotocamera, beeld voor beeld, vastgelegd. Hieronder kunt u de vissende ijsvogel, als een soort van stripverhaal volgen.

IJsvogel 1

***

IJsvogel 2

***

IJsvogel 3

***

IJsvogel 4

***

IJsvogel 5

*** 

IJsvogel 6***

IJsvogel 7

 ***

IJsvogel 8***

IJsvogel 9

***

Ijsvogel 10 - nieuwe jaar

 

Copyright foto’s: Jan van Uffelen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/12/30/jagende-ijsvogel-als-stripverhaal/