Geloof en een Hoop Liefde met Louis Fraanje

Karakteristieke dorpsverhalen op televisie

FB14E094-18A6-44CD-9F1E-B7A94C94D3D2[2]Al eerder heeft u op onze weblog kunnen lezen, dat onze voorzitter Louis Fraanje heeft meegewerkt aan het TV-programma Geloof en een Hoop Liefde in Barneveld van de EO.  Een hele week lang, vanaf maandag 23 november tot en met vrijdag 27 november, was men in Barneveld neergestreken. Op zoek naar karakteristieke dorpsverhalen, tradities, de rol van het christelijk geloof en bijzondere mensen.

Het is deze keer wel raak met de televisie, het Hessenwegenverhaal bij RTV-Utrecht en nu bij de EO-televisie. Redactrice Tara de Wit van deze gelijknamige omroep, had Louis Fraanje – geboren en getogen in Barneveld – gevraagd om wat herinneringen op te halen aan vroeger.

DSC_3490 - kopie - kopie

De cameraploeg van de EO bij museumboerderij “De Grote Glind” in Barneveld, vlnr. Louis Fraanje, Mirjam Bouwman, geluidsman René Wolf, Henk van Veldhuisen. regisseur Robert van der Linde en cameraman Christiaan van de Broeke voor de Opel Blitz vrachtwagen uit 1958 – Foto: ©Jac. Gazenbeekstichting

Uitzending

Dus een hele week lang is het dorp Barneveld op de televisie. De verwachting is, dat het interview met Fraanje op donderdag 26 november as, zal worden uitgezonden. Leef mee met bijzondere inwoners van Barneveld en laat je verrassen door mooie plekjes en prachtige verhalen.

Kijkt u ook mee? – Bij uitzending gemist het filmpje van 26 november 2015!

Het betreffende TV-programma wordt iedere werkdag om 17.10 uur op NPO 2  uitgezonden.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/11/25/geloof-en-een-hoop-liefde-morgen-op-tv/