100.000 – Recordaantal unieke bezoekers!

Belangrijke positie op de Veluwe en ver daarbuiten!

001-computer-kinderen - www.rkhorizon - kopie (2)

De Veluwenaar voor het hele gezin, ook voor Bobby!

De Jac. Gazenbeekstichting heeft in nog geen 12 maanden tijd meer dan 100.000 unieke bezoekers op haar weblog gehad. Een recordaantal waar de stichting met recht trots op kan en mag zijn. Tegelijkertijd bevestigt dit haar belangrijke positie, niet alleen op de Veluwe, maar ook ver daarbuiten!

Volhouden is moeilijker, dan beginnen!

Onze voorzitter Louis Fraanje zegt hierover het volgende: “Vorig jaar in augustus zijn we het eigenlijk pas echt goed bij gaan houden. Nadat we in november 2012 officieel van start zijn gegaan met het weblog, hebben we ons bijna alleen maar bezig gehouden met de inhoud. Zeer belangrijk natuurlijk, want niet alleen de ‘kwantiteit’ is belangrijk, maar zeker ook juist de ‘kwaliteit’! Dat hebben we jarenlang met de papieren Veluwenaar gedaan, en dat willen we ook graag op het weblog zo houden. 

Hierbij zijn wij onze nieuwe webmaster Jordy Alblas – die in juli 2014 ons team kwam versterken – veel dank verschuldigd, voor zijn onvermoeibare inzet om de weblog kwalitatief, zo optimaal mogelijk te laten draaien. Een geweldige ‘klus’, waar enorm veel energie en tijd in gaat zitten!

Daarnaast, schreef ons oud-bestuurslid Rob Wijnsma jaren geleden al eens in een artikel over de Jac. Gazenbeekstichting: ‘Volhouden is moeilijker, dan beginnen!’ Tegelijkertijd bedenk ik mij elke dag, dat de dingen niet zomaar vanzelf gaan, wij tellen onze zegeningen en danken daarvoor bovenal onze Schepper!”

 

sleutelen

Webmaster Jordy Alblas in actie!

Unieke bezoekers

Inmiddels zijn de kinderziektes, die bij zo’n opstartperiode horen, allemaal opgelost en draait het weblog op volle toeren. Op een gegeven moment wil je dan ook wel eens weten, of je weblog goed bezocht en bekeken wordt.

Door middel van statistieken op het weblog kunnen we achterhalen hoeveel unieke bezoekers er daadwerkelijk zijn, en hoeveel pagina’s ze bezoeken. Dus echt bezoekers die de Veluwenaar uitgebreid doornemen, bekijken en lezen!

Een interessant feit is dat het artikel ‘De hoogste boom van Nederland’ de meest bekeken pagina is. (https://www.de-veluwenaar.nl/2013/02/01/de-hoogste-boom-van-nederland/)

Met de grote verscheidenheid van de artikelen die op het weblog gepubliceerd worden, onderscheiden we ons van anderen. Dit alles bij elkaar maakt het weblog zo bijzonder!

Blijven inzetten

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich – zonder structurele subsidies –  geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe. Mede door de steun van haar trouwe donateurs, vrijwilligers en auteurs, kan zij zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe!

Lees ook: 150.000 bezoekers op de Veluwenaar!

vlaggenlijn-oranje-met-roodwitblauwe-wimpel-puntjes-6-meter-14506-01_0

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/06/25/recordaantal-bezoekers-van-de-veluwenaar/