Wat ‘hits’ oftewel kijkcijfers ons vertellen!

computer

Verrassend nieuws!

Waren wij in het begin wat huiverig en terughoudend met de opkomst van internet, sinds de opheffing van ons papieren tijdschrift en de start met ons weblog, is dat in een paar jaar tijd zo goed als verdwenen.
De verschillende mogelijkheden om online een groot publiek te bereiken is bijna onuitputtelijk.
Met een blog zoals de.veluwenaar.nl onderscheiden we ons heel duidelijk van anderen. We kunnen nu veel meer mensen bereiken, en dat we dit ook daadwerkelijk doen, blijkt wel uit de statistieken oftewel hits (kijkcijfers)!

Berichtgeving

Nadat wij als Jac. Gazenbeekstichting met onze berichtgeving en het publiceren van allerhande artikelen m.b.t. de natuur en cultuur van de Veluwe, volledig op het internet hebben geconcentreerd, is het aantal bezoekers verdubbeld!
Lag het gemiddelde in het begin zo tussen de 250 tot 300 bezoekers per dag, vanaf begin januari vloog de teller omhoog, en ligt het gemiddelde nu zo rond de 400 tot 500 per dag. Daarbij hadden we zelfs één keer een hele grote uitschieter, dat was op zaterdag 10 januari, toen scoorden we  8.550 bezoekers. Zoiets is toch geweldig nieuws voor een stichting als de onze en natuurlijk al degenen die hieraan bij hebben gedragen!

Wat te vertellen hebben

groot-grabbis.nl -redactie.gif

Illustratie: ©grootgrabbit.nl

Al bijna 25 jaar lang houden wij ons als stichting bezig met de natuur en cultuur van de Veluwe. Het is dan ook niet zo vreemd, dat het belangrijkste aspect van het blog de natuur en cultuur van de Veluwe in al haar facetten is!

Blijven inzetten

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van de natuur en cultuur op de Veluwe.

Mede door de steun van haar trouwe donateurs en vrijwilligers, kan zij zich blijven inzetten voor de toekomst van een mooie en leefbare Veluwe, en… regelmatig diverse en interessante artikelen die wat te vertellen hebben, te publiceren op het weblog.

Liefde, gevoel en passie

Daarnaast zijn wij natuurlijk heel veel dank verschuldigd aan al onze auteurs – de mensen in het veld – die geheel belangeloos en enthousiast hun verhalen en foto’s leveren. Mensen met liefde, gevoel en passie voor de natuur en cultuur van dit mooie Veluweland, en daar anderen ook graag deelgenoot van willen maken. Dit alles maakt  de weblog zo bijzonder!

Lees ook: Jac. Gazenbeekstichting en de Veluwe in 2015

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/04/07/wat-hits-oftewel-kijkcijfers-ons-vertellen/