Een paar apart op ‘Stille zaterdag’

In de late avondzon

Afgelopen zaterdag was het wisselvallig weer, donkere wolken beletten met regelmaat de zon, om haar stralenbundels op de aarde te laten schijnen. Erg lastig voor de fotograaf om mooie platen te maken. Maar zo tegen de avond werd het licht erg mooi en trokken we het veld in. In een weiland stonden twee Shetlandpony‘s, die opeens van achteren heel mooi belicht werden door de late avondzon. Echt een schitterend gezicht.

DSC_3978 - kopie

De Shetlanders in het late avondlicht – Foto: ©Louis Fraanje

Mooie afsluiting

Het overkomt je, zoiets kun je niet inplannen, en… vraagt natuurlijk om op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. En als dan ook nog een van de dieren je hoofdschuddend met wapperende manen toelacht, ben je helemaal in de wolken. Dan is zoiets wel een hele mooie afsluiting van deze ‘Stille zaterdag” voor Pasen!

DSC_3982 - kopie

Hoofdschuddend en met wapperende manen – Foto: ©Louis Fraanje

 Lees ook het verhaal: Maaltijd in de wei wreed verstoord

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2015/04/06/een-paar-apart-op-zaterdagavond/