De sneeuw heeft het landschap het zwijgen opgelegd

Als koning winter de Veluwe bedekt met een witte deken, verandert bos en veld in een sprookje. Ook vandaag was het weer heerlijk om buiten te zwerven in het stille sneeuwlandschap. Het winterzonnetje zorgde voor een prachtige belichting en liet alles schitteren. Ik las ooit eens ergens een mooie toepasselijke zin: “De sneeuw heeft het landschap het zwijgen opgelegd”. Mooier zou ik het zelf niet kunnen beschrijven. Graag wil ik u een beetje laten meegenieten van enkele beelden die ik vandaag met de camera maakte.

klik op een foto om te vergroten


Megaspin in winterslaap

Spoken onder een witte deken

Foto 7klein

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2013/02/06/de-sneeuw-heeft-het-landschap-het-zwijgen-opgelegd/