Ontmoeting in een witte wereld

Als er dan een keer sneeuw ligt, en de natuur bedekt is met een witte deken, is dat een prachtig gezicht. Maar… de dierenwereld heeft het dan extra moeilijk om voedsel te vinden. Al zwervend door het bos stond Louis Fraanje plotseling oog in oog met een reegeit.

212-v - – Foto: ©Louis Fraanje Ree in winter

Oog in oog met een reegeit – Foto: ©Louis Fraanje

Minutenlang stonden ze elkaar aan te kijken. Heel voorzichtig richtte Fraanje zijn camera, die hij schietklaar op zijn borst had hangen, op de reegeit. Zou het lukken dit prachtige moment vast te leggen?
En… het lukte, één klik en het was raak. Meteen daarop verdween de reegeit in het winterse bos. De idylle was voorbij.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2009/12/04/ontmoeting-in-een-witte-wereld/