Oud Barnevelder Henk Hol(84) overleden

Henk Hol (1939-2024)

Henk Hol (1939-2024)

BARNEVELD-OVERLIJDENSBERICHT

De ons zo bekende Barnevelder Henk Hol, is van ons heengegaan.
Henk en ook zijn vrouw Lidy, waren oude bekenden en allebei mooie mensen in de ‘goede’ zin van het woord!Vooral de laatste jaren spraken wij Henk zo af en toe nog weleens met een bakje koffie bij Intratuin in Barneveld. Een gelovig man, die altijd geïnteresseerd was in die ander!

Op de rouwkaart lezen we het volgende:
“Henk leefde in het weten en ervaren van Gods aanwezigheid. Dit was voor hem een dagelijkse inspiratie om te leven vanuit gebed. Het gaf hem kracht bij zwakte en troost bij verlies. Vol geduld en liefde was hij toegeweid aan zijn gezin; een geduldig baken van trouwe zorgzaamheid, vooral in de laatste levensjaren van Lidy.  Ook hem hebben we liefdevol thuis kunnen verzorgen.”

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen, familie en allen die hij lief had, heel veel sterkte en Gods nabijheid toe!🙏

De dankdienst van 16 februari jl. terugkijken: https://www.kerkomroep.nl/?fbclid=IwAR1HKC

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2024/02/15/oud-barnevelder-henk-hol84-overleden/