Veluwse natuurliefhebbers op televisie in Mijn vlakke land

EO-presentator Kefah Allush op stap met  Fransien en Louis Fraanje…

“Mijn vlakke land” op D.V. Donderdag 26 oktober om 18.30 uur op NPO 2

Aan de vooravond van de Nationale Klimaatweek gaat EO-presentator Kefah Allush in Mijn vlakke land op zoek naar de persoonlijke verbondenheid die mensen voelen met de grond waarop ze wonen.

Aflevering 4 – Gelderland, Donderdag 26 oktober 18.30 NPO 2

Liefde voor de Schepping

De leden van Volkstuin Elderveld trakteren op Gelderse stamppot uit eigen tuin.
Ook gaat Kefah met natuurliefhebbers Fransien en Louis Fraanje op pad. In dit item staat hun liefde voor de Schepping centraal en waarin zij ook de verwondering voor God zo treffend laten zien!

Lievelingsplekje

De opnamen zijn gemaakt op ons lievelingsplekje bij Hoog Buurlo, dit is eigenlijk het hart van de Veluwe, een plek waar je de windmolens van Ede en de toren van Barneveld kunt zien en in de winter de Lange Jan van Amersfoort.

Louis en Fransien in gesprek met EO-presentator Kefah Allush - Foto: EO-Mijn vlakke land

Louis en Fransien in gesprek met EO-presentator Kefah Allush – Foto: EO-Mijn vlakke land

Jochem van Gelder

Jochem van Gelder, televisiepresentator, groeit op in het Land van Maas en Waal. Dit is voor hem een dierbare plek. Sinds Jochem fotografie ontdekt heeft, is hij de provincie Gelderland nog meer gaan waarderen. Hij legt zijn favoriete plekken in de natuur vast op camera.

De uitzending terugkijken:

*******************************************************************************************************************************

Ook in de Barneveldse Krant

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/10/24/veluwse-natuurliefhebbers-op-televisie-in-mijn-vlakke-land/