Louis Fraanje te gast bij Radio Vallei.FM

Gerjan Cluistra in gesprek met Veluwenaar Louis Fraanje 

Op dinsdag 13 juni jl. was Veluwenaar Louis Fraanje te gast in het radioprogramma bij Vallei.FM voor een gesprek over zijn leven en de Schepping.
Vanwege het mooie weer zaten we buiten op de picknickbank en daar vertelde hij over zijn zwerftochten over de Veluwe en door Gelders Vallei.

Jeugd en de Veluwe

Natuurliefhebber Fraanje is erg begaan met de Schepping. Als voorzitter van de Jac. Gazenbeekstichting draagt hij het gedachtengoed van deze schrijver en natuurliefhebber uit. Verder blogt Louis Fraanje op www.de-veluwenaar.nl en maakt hij talloze foto’s van zijn zwerftochten door het veld.
In de uitzending op Vallei.FM vertelde Louis over zijn zwerftochten als kleine jongen op De Schaffelaar en door het Paradijs. Ook spreekt hij zijn bezorgdheid uit over de terugkeer van de wolf en de strijd van de overheid om de boerenstand weg te krijgen. Natuurlijk vertelt Louis Fraanje ook wat zijn mooiste plekjes zijn op de Veluwe.

Arjan Cluistra in gesprek met Veluwenaar Louis Fraanje  - Foto: ©JGS/Jesse Cluistra

Arjan Cluistra in gesprek met Veluwenaar Louis Fraanje  – Foto: ©JGS/Jesse Cluistra

Begenadigd verteller

De bedoeling was dat het gesprek ongeveer tot een uur zou gaan duren. Louis Fraanje is echter een begenadigd verteller, waardoor hij pas na bijna twee uur afscheid nam. Het gesprek is hieronder terug te luisteren.

Tekst: ©Gerjan Cluistra 

Klik op de url/afbeelding voor meer…. Gerjan Cluistra in gesprek met Veluwenaar Louis Fraanje →

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/07/08/louis-fraanje-te-gast-bij-radio-vallei-fm/