Anderhalf miljoen unieke bezoekers op De Veluwenaar!

Anderhalf miljoen ‘unieke’ bezoekers, dit is geweldig en overtreft al onze verwachtingen!

De redactie van ons weblog “De Veluwenaar” heeft op grond van haar dagelijkse tellingen geconstateerd, dat vanmorgen vroeg ons weblog de magische grens van 1,5 miljoen unieke bezoekers inmiddels is overschreden, bezoekers dus die ook daadwerkelijk de verhalen op het weblog lezen!
Ook hebben wij alles bij elkaar ruim drie-en-een-half-duizend artikelen op ons weblog gepubliceerd!

Een waar ‘unicum’ in deze ‘digitale’ wereld, waar alles juist flitsend en met veel bewegende beelden en allerlei ingewikkelde animaties, de bezoeker wegwijs probeert te maken en wij het gewoon op onze eigen ‘Veluwse’ manier blijven brengen!

Anderhalf miljoen bezoekers, dat is wel een bloemetje waard! - Foto: ©Louis Fraanje

Anderhalf miljoen bezoekers, dat is wel een bloemetje waard! – Foto: ©Louis Fraanje

Voorzitter Louis Fraanje hierover:

“Nadat we in november 2012 officieel van start zijn gegaan met ons nieuwe weblog De Veluwenaar, zijn we eigenlijk pas in augustus 2014 de bezoekersaantallen goed bij gaan houden. Dit is toch onvoorstelbaar en dat in een relatief korte periode van nog geen tien jaar…

Eigen koers

In al die jaren zijn we als Jac. Gazenbeekstichting gewoon onze eigen koers blijven varen en doen dat nog steeds. Dat schreef ik ooit in 2012 in mijn “Welkomstwoord” bij de start van ons nieuwe weblog de Veluwenaar, met haar bijna onuitputtelijke mogelijkheden. En… ook dat wij hiermee nog veel meer mensen kunnen bereiken, ver over onze eigen Veluwe-grenzen, ja… zelfs wereldwijd!”

“Ook mogen we onze strijd voor het behoud van de moeflons niet vergeten, daarover zullen we blijven schrijven en daarnaast laten wij ons ook regelmatig horen over het behoud van de boeren en vissers in ons land.  En tenslotte blijven we natuurlijk ook de situatie in het bos en natuurbeheer kritisch volgen, dat moge duidelijk zijn!” 

Anderhalf miljoen bezoekers, dit is geweldig en overtreft al onze verwachtingen! - Foto: ©JGS/Fransien Fraanje

Anderhalf miljoen bezoekers, dit is geweldig en overtreft al onze verwachtingen! – Foto: ©JGS/Fransien Fraanje

Waardering

“Blijkbaar onderscheiden wij ons dan toch, bij al die anderen en tegelijkertijd mag het voor iedereen duidelijk zijn, dat deze fantastische ‘waarderingscijfers’ nog eens extra benadrukken, dat wij op de goede weg zijn.
Daarnaast geeft het de Jac. Gazenbeekstchting natuurlijk ook een geweldige steun in de rug. Het is gewoon geweldig dat er zo ontzettend veel waardering is voor ons weblog De Veluwenaar.
Alle reden dus om onze Schepper dankbaar voor te zijn en daarom tellen wij onze zegeningen!”

Dank

Natuurlijk willen wij ook vanaf deze plaats, u en jullie, onze bezoekers en de mensen die hun bijdrage aan de weblog leveren en geleverd hebben, heel erg bedanken! !

Namens de redactie van de Veluwenaar nogmaals hartelijk bedankt!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2023/06/26/15-miljoen-bezoekers-op-de-veluwenaar/