Een kraamkamer in het weiland

De Heitrappers op kraamvisite bij de roodbonte koeien…

De Heitrappers hebben de gang er weer in, we gaan niet te hard van stapel, maar de Harley Trapson rolt weer over de binnenwegen van onze regio. Dwars door het boerenlandschap van Veluwe en Vallei en deze keer door het ons zo geliefde Zwetselaar bij Lunteren.

Daar reden we bijna de kraamkamer van de koeien binnen, er liepen namelijk prachtige roodbonte koeien in het weiland met een aantal kalfjes die er rondhuppelden. Een heel mooi landelijk tafereel dat nooit gaat vervelen en zeer de moeite waard is om vast te leggen op de gevoelige plaat. Dit mag natuurlijk nooit verdwijnen!

Een mooi landelijk tafereel met roodbont vee in de wei, een echte kraamkamer om van te genieten - Foto: ©Louis Fraanje

Een mooi landelijk tafereel met roodbont vee in de wei, een echte kraamkamer om van te genieten – Foto: ©Louis Fraanje

Even drinken bij moeder, die ons best wel in de gaten houd - Foto: ©Fransien Fraanje

Even drinken bij moeder, die ons best wel in de gaten houd – Foto: ©Fransien Fraanje

Als je goed kijkt, dan zie je dat koe en haar kalf dezelfde tekening op de kop hebben, ook zijn er verder nog veel overeenkomsten in de tekening van rood en wit - Foto: ©Fransien Fraanje

Als je goed kijkt, dan zie je dat koe en haar kalf dezelfde tekening op de kop hebben, ook zijn er verder nog veel overeenkomsten in de tekening van rood en wit – Foto: ©Fransien Fraanje

Deze twee hebben speelkwartier in de wei en kunnen even lekker rondhuppelen - Foto: ©Fransien Fraanje

Deze twee hebben speelkwartier in de wei en kunnen even lekker rondhuppelen – Foto: ©Fransien Fraanje

Tenslotte

We hopen nog een tijdje als Heitrappers door te kunnen blijven fietsen op onze Harley Trapson, mede ook omdat de fotoreportages zo goed ontvangen worden. Wij beleven er in ieder geval zelf ontzettend veel plezier aan en niet alleen aan het fietsen, maar ook dat de lezers het zo kunnen waarderen, want… gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2022/08/08/een-kraamkamer-in-het-weiland/