Het legendarische hert “Hubertus” – Deel 212

2011 - 2021

2011 – 2021

Eerbetoon aan Hubertus…

HARSKAMP – Maandag 15 november 2021 – Het legendarische hert “Hubertus” heeft een ereplaats gekregen in Harskamp. Althans, een prachtige uitvergroting op doek, die onze natuurvrienden Florus en Jannie van den Berg hebben laten maken, van een door Florus zelf gemaakte foto.

Het edelhert Hubertus , dat misschien wel de bekendste bewoner van Het Nationale Park De Hoge Veluwe was, werd eerder dit jaar tijdens de bronst door een rivaal ‘gevorkeld’ en op die bewuste dinsdagmorgen 21 september 2021 als gevolg daarvan uit zijn lijden worden verlost!

Een stralende Jannie en Florus van den Berg bij hun zo geliefde hert Hubertus - Foto: ©Louis Fraanje

Een stralende Jannie en Florus van den Berg bij hun zo geliefde hert Hubertus – Foto: ©Louis Fraanje

Prachtige herinnering

‘s Middags waren Fransien en ik op bezoek, om de schitterende afbeelding te bewonderen, en om de trotse bezitters ervan op de gevoelige plaat vast te leggen.
Een prachtige herinnering aan onze vriend “Hubertus”, die wij samen 10 jaar lang vanaf 2011 t/m 2021 gevolgd hebben, en nu een mooie plek heeft gekregen aan de muur in Harskamp!

Lees ook: Het legendarische hert “Hubertus” – Deel 213

*******************************************************************************************************************************

Alle verhalen lezen vanaf deel 1: Het legendarische hert “Hubertus” – Alle delen…

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2021/11/16/het-legendarische-hert-hubertus-deel-212/