Zomer in Gelderland 2010 in Lunteren

Rob de Nijs en Louis Fraanje samen aan tafel

Al meer dan tien jaar lang presenteert Angelique Krüger het programma Zomer in Gelderland. Teams uit verschillende dorpen gingen de strijd aan voor hun eigen goede doel en kunnen maximaal 1000,- euro binnen slepen door een opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Omroep Gelderland duikt in de verhalen van de plaatsen en doet verslag op radio, tv en internet.

Gelderland 2020

Het nieuwe programma “Zomer in Gelderland” ging begin augustus van start! Voor de 11e keer trekt presentatrice Angelique Krüger de provincie in met het vrolijke zomerprogramma. Ze zoekt dit jaar de grens op en bezoekt 20 plaatsen aan de rand van Gelderland. Het is wel een ander programma dan anders, omdat ze namelijk niet met 1000 mensen op een plein mogen staan. 

Lunteren 2010

Vandaag precies tien jaar geleden,  vond op 17 augustus 2010 de TV-uitzending van “Zomer in Gelderland” op het Nieuwe Erf in Lunteren plaats. De bekende Nederlandse zanger Rob de Nijs, zat samen met onze voorzitter Louis Fraanje aan tafel bij TV-presentatrice Angelique Krüger.

Presentatrice Angelique Krüger aan tafel met Louis Fraanje en Rob de Nijs - Foto: Fransien Fraanje

Presentatrice Angelique Krüger aan tafel met Louis Fraanje en Rob de Nijs – Foto: Fransien Fraanje

De voorbereidingen op het Nieuwe Erf in Lunteren - Foto: Luc Vos JGS

De voorbereidingen op het Nieuwe Erf in Lunteren – Foto: Luc Vos JGS

Radiopresentatrice Wypke Nauta interviewt Louis Fraanje en Luc Vos - Foto: Fransien Fraanje

Radiopresentatrice Wypke Nauta interviewt Louis Fraanje en Luc Vos voor haar programma  – Foto: Fransien Fraanje

Klik op de link en bekijk ook het filmpje:  

Zomer in Gelderland 17 augustus 2010

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/08/17/zomer-in-gelderland-2010-in-lunteren/