Louis Fraanje in de natuur op Groot Nieuws Radio

Louis en Fransien Fraanje zwerven met Annemarie Biljard over de Hoge Veluwe

Onlangs  ging presentatrice Annemarie Biljard van Groot Nieuws Radio op stap met de natuurliefhebbers Louis en Fransien Fraanje in het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Hun verhaal is op donderdagochtend te horen in het radioprogramma  “Groot Nieuws uit de Natuur”, dat  iedere donderdagochtend iets na 06.30 en 08.30 uur een onderdeel is in het radioprogramma, dat vanaf 06.00 tot 09.00 uur wordt uitgezonden.

Annemarie Biljard en Louis tijdens de opnamen voor het radioprogramma – Foto: ©Fransien Fraanje

Radiofragment

Groot Nieuws Radio is het christelijke radiostation van Nederland. Je kunt luisteren via de app, website, DAB+ en interactieve tv. Het fragment werd vanmorgen net na half 7 en herhaling net na half 9 uitgezonden .

Vandaag gemist :https://ssl.streampartner.nl/…

En volgende week bij gezondheid weer een nieuwe aflevering op donderdagochtend in het radioprogramma dat om 06.00 uur start en onze inbreng is om 06.30 en 08.30 uur.

 Louis vertelt over de natuur van klein tot groot - Foto: ©Fransien Fraanje

Louis vertelt over de natuur van klein tot groot – Foto: ©Fransien Fraanje

Voor een perfecte start van de nieuwe dag. Met nieuws uit kerk en samenleving, een inspirerende overdenking en natuurlijk muziek.…

______________________________________________________________________________________________________________________

Volg Groot Nieuws Radio via Facebook, Twitter, Instagram en de website grootnieuwsradio.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/07/09/louis-fraanje-in-de-natuur-op-groot-nieuws-radio/