Terugblik op presentatie in Katwijk aan Zee

Veluws wild op de Contactmorgen van de Hervormde Gemeente in Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee – Donderdagmorgen 20 februari jl. hadden Louis en Fransien Fraanje een Fotopresentatie over de Veluwe in Kerkelijk Centrum “Het Anker” tijdens de Contactmorgen van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee. Een zeer gezellige en fijne morgen met meditatie door Dominee Fred Wijnhorst en was er samenzang en ontmoetingen. Deze keer waren Louis en zijn vrouw uitgenodigd om de ruim 100 bezoekers het e.e.a. te laten zien over de Veluwe  in de fotopresentatie “Zwervend langs het wildspoor”.

Een natuurpresentatie waarbij het publiek het gevoel kreeg, dat zij tijdens de zwerftochten van Fraanje – als het ware – over zijn schouder konden meekijken en het avontuur meebeleven. Een presentatie boordevol met schitterende natuuropnamen, waarbij vooral het wild op de Veluwe een belangrijke plaats innam!

Een volle zaal aan het begin van een zeer gezellige en geslaagde morgen in Het Anker - Foto: ©Henny Hoek

Een volle zaal aan het begin van een zeer gezellige en geslaagde morgen in Het Anker – Foto: ©Henny Hoek

De dominee en de verhalenverteller - Foto: ©Henny Hoek

De dominee en de verhalenverteller – Foto: ©Henny Hoek

Een prachtig stel zo samen bij het podium – Foto: ©Henny Hoek

 

 

 

 

 

 

Samenspel

Dominee Fred Wijnhorst verzorgde  een prachtige meditatie, met als thema “De Heer is mijn Herder” en daarna werd Fraanje door hem op een humorvolle wijze ingeleid. Een prachtig samenspel van de dominee en de verhalenverteller, wat ook door de bezoekers zeer werd gewaardeerd.

En natuurlijk werden ook zijn vrouw Alie Wijnhorst en Fransien Fraanje naar voren gehaald om hun zegje te doen bij het podium. Het einde van de Contactmorgen werd afgesloten met soep en een eenvoudige broodmaaltijd.
Zowel bezoekers als organisatie, kunnen terugkijken op een zeer gezellige en geslaagde lezing, die voor herhaling vatbaar was!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/02/22/terugblik-op-presentatie-in-katwijk-aan-zee/