Dubbele regenboog in Kootwijkerbroek

Een opvallende verschijning in Kootwijkerbroek

De redactie van De Veluwenaar krijgt zo af en toe een foto of filmpje toegezonden, dat er echt uitspringt, in dit geval kregen wij deze foto van schitterende ‘dubbele’ regenboog. Hij is gemaakt afgelopen maandag 17 februari jl. door  Heidi van Middendorp-Brom uit Kootwijkerbroek.

Wij als redactie van de Veluwenaar, vonden het in ieder geval de moeite waard om deze foto – waarop een een prachtige ‘dubbele’ regenboog te zien is – een prominente plaats te geven op ons weblog!

Een dubbele regenboog in Kootwijkerbroek - Foto: ©Heidi van Middendorp-Brom

Een dubbele regenboog in Kootwijkerbroek – Foto: ©Heidi van Middendorp-Brom

*********************************************************************************************************************

Uw natuurmoment!

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Natuurmoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar onze redactie te mailen!

Het is uiteraard van belang dat uw ‘Natuurmoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen daargelaten.

Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel en/of foto’s!

U kunt uw bijdrage sturen naar:  info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/02/20/dubbele-regenboog-in-kootwijkerbroek/