Uitrol van 5G is krankzinnig…

Duizenden artsen en wetenschappers: uitrol van 5G is krankzinnig

De uitrol van 5G lijkt niet meer te stoppen in Nederland en de rest van de wereld. Het lijkt slechts een kwestie van tijd. Mensen die hun bezwaar uiten op 5G worden in de media maar al te vaak weggezet als ‘complotdenker’ of ‘doemdenker’.

In dit artikel zul je gaan lezen dat duizenden artsen en wetenschappers tegen de uitrol van 5G zijn. De potentiële risico’s van 5G variëren van ernstige gezondheidseffecten tot privacyimplicaties die bij je de nekharen overeind zullen doen staan.

Lees meer:  5G is niet ok‎é

______________________________________________________________________________________________________________________

Het voorzorgsprincipe

De ethicus Drs. Alja Hoeksema vertelt op het Symposium de impact van EMF & 5G op de mensheid 29 September 2019 in Nijmegen over het voorzorgsprincipe en de link met politieke besluitvorming.

Drs. Alja Hoeksema (Ethica) legt in onderstaande heldere video (10 minuten) helder uit waarom je als politicus je beleid zou mogen aanpassen. Neem gerust even de tijd om dit tot je door te laten dringen!

Bekijk het filmpje:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2020/02/17/uitrol-van-5g-is-krankzinnig/