Hond en schapen op de muur in Ede

Opvallende muurschildering 

Ben je lekker aan het fietsen door het Veluwse dorp  Ede, kom je zomaar ergens in een straat deze prachtige muurschildering tegen, die in dit geval ook nog eens doorloopt op de garagedeur. Een prachtige afbeelding van een aantal schapen die bij elkaar gehouden worden door een Border collie.
Wij vonden het een opvallend tafereel, dat de moeite waard was voor een plekje op de Veluwenaar!

Hond en schapen op de muur in Ede – Foto: ©Louis Fraanje

Hond en schapen op de muur in Ede – Foto: ©Louis Fraanje

*********************************************************************************************************************

Opvallende fotomomenten!

Je ziet het wel vaker zo’n mooi beschilderde garagedeur of wand, ook bij particulieren. Let er maar eens op in de toekomst, wie weet zit er een hele mooie bij, dan komt hij misschien wel in aanmerking voor een plaatsjng als ‘Opvallend fotomoment’ op de weblog!

silhouet-fotograafb-e1415561799201

Mooie, aparte en unieke foto’s, films en verhalen

De redactie van de Veluwenaar staat altijd open voor uw unieke ‘Fotomoment’! Dit is mogelijk, door een mooie foto en/of filmpje met uw eigen verhaal naar onze redactie te mailen!

Het is uiteraard van belang dat uw ‘Fotomoment’ een aanvullend en interessant karakter heeft en in de regel op de Veluwe heeft plaatsgevonden, uitzonderingen daargelaten.

Het is belangrijk, dat u eigen foto/film-materiaal gebruikt (dit in verband met copyright) en dat uw foto’s en films uiteraard van goede kwaliteit zijn om te kunnen publiceren!

De redactie behoudt zich uiteraard wel het recht voor om i.o. ingezonden artikelen aan te passen. Daarnaast kan het soms gebeuren, dat de redactie om een bepaalde reden besluit om foto’s en/of artikelen niet te plaatsen.

De Jac. Gazenbeekstichting is een vrijwilligers-organisatie die zich geheel belangeloos inzet voor het behoud van natuur en cultuur op de Veluwe. Derhalve kunnen er – op wat voor wijze dan ook – geen rechten ontleend worden aan uw bijdragen. Ook stelt de redactie van de Veluwenaar zich niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen, die voortvloeien uit het geplaatste artikel en/of foto’s!

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@de-veluwenaar.nl

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2019/08/27/hond-en-schapen-op-de-muur-in-ede/