Lezing “Naar buiten in het Binnenveld” met Louis Fraanje

Bethelkerk Ede

Seniorenmiddag op D.V. woensdag 19 juni  in de Bethelkerk te Ede 

Ede – Op D.V. woensdag 19 juni van 14.30 uur – 17.00 uur zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk aan de Jan Th. Tooroplaan 133 in Ede.

Onze gast is de heer Louis Fraanje met de presentatie “Naar buiten in het Binnenveld”. Een mooie en leerzame presentatie, met  schitterende opnamen die Fraanje met veel liefde heeft vastgelegd.

Witte buizerd maakt een landing op een heiningpaal in het Binnenveld - – Foto: ©Louis Fraanje

Witte buizerd maakt een landing op een heiningpaal in het Binnenveld – – Foto: ©Louis Fraanje

In zijn presentatie vertelt hij ons – in woord en beeld – het een en ander over het Binnenveld. Dit mooie natuurgebied ligt tussen Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal en Rhenen.

Louis Fraanje bij zijn geliefde ‘Groene Kathedraal’ de Veensteeg, die helaas is verdwenen – Foto: ©Fransien Fraanje

Louis Fraanje bij zijn geliefde ‘Groene Kathedraal’ de Veensteeg, die helaas is verdwenen – Foto: ©Fransien Fraanje

Overdenking

Voorafgaand aan deze presentatie zal Ds. C. van der Dussen een korte overdenking uitspreken. Ook is er volop tijd voor ontmoeting. Alle senioren zijn van harte welkom!

Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze ‘grenzen’) zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met dhr. A. Jochemsen, tel. 0318-417908.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2019/06/11/lezing-naar-buiten-in-het-binnenveld-met-louis-fraanje/