Louis Fraanje vandaag bij Radio Gelderland…

Louis Fraanje vandaag om half 1 bij presentatrice Xandra Rakier…

Op zaterdag presenteert Xandra Rakier van 12.00 tot 14.00 uur een radio uitzending helemaal in het teken van Gelderland helpt. Om 12.30 uur hoopt onze voorzitter bij haar aan te schikken, want de Jac. Gazenbeekstichting is nog altijd op zoek naar schilderijen, die de Veluwse natuurvriend, schrijver en folklorist zelf ooit gemaakt heeft. “Dus niet alleen heeft hij veel geschreven en gefotografeerd, maar ook maakte hij houtsneden, tekeningen en schilderijen!” aldus Fraanje. Ook zal hij het een en ander over het werk van de stichting en de Veluwe vertellen, zijn bijdrage zal zo ongeveer tot 13.00 uur duren.

Gelderland Helpt

Gelderland helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. Ons doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen. Iets vragen of juist geven, het kan van alles zijn. Bent u al tijden op zoek naar een bepaald boek of zoekt u gezelschap om samen mee te koken? Heeft u groene vingers, nog een mooie fiets die staat te verstoffen of een prachtig collectors item liggen waar u graag iemand anders blij mee maakt? Eenmalige vragen of juist oproepen voor langere tijd; alles kan bij Gelderland helpt.

Radio

Elke werkdag is er om 11.10 uur een vraag of aanbod te horen op Radio Gelderland. Op zaterdag presenteert Xandra Rakier van 12.00 tot 14.00 uur een radio uitzending helemaal in het teken van Gelderland helpt.

De oproep die Louis Fraanje in 2017 via TV-Gelderland deed, is nog altijd actueel!

Naar aanleiding van de toenmalige foto-expositie in de zomer van 2017,  deed Fraanje al eerder een oproep via Omroep Gelderland in het TV-programma Gelderland Helpt. De foto-expositie in Museum Lunteren is inmiddels dus geweest, maar de oproep blijft nog altijd actueel!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2019/04/06/louis-fraanje-vandaag-bij-radio-gelderland/