Burenruzie op de parkeerplaats!

Eksters uit de buurt in gevecht…

Bij het lezen van de aanhef boven dit verhaal, zult u zich misschien afgevraagd hebben: “Wat krijgen we nou weer?” Zoiets had ik zelf trouwens ook wel een beetje, toen ik deze lawaaischoppers ontdekte bij ons beneden op de parkeerplaats. Tjonge… jonge… wat gingen ze tekeer die eksters, bij elkaar zo’n stuk of vijftien en ik heb geen idee waarom of waarover het ging.  In het midden van de arena lagen er vier ekster stevig te ‘rollebollen’ met elkaar en dat ging er echt niet zachtzinnig aan toe, dat kan ik u wel vertellen!

1 foto 1 eksters ruzie

Lawaaischoppers die ekster, ze vechten op leven en dood – Foto: ©Louis Fraanje

2 foto 2 eksters ruzie

Echt een burenruzie van de familie ekster in het heetst van de strijd – Foto: ©Louis Fraanje

En… nog veel gekibbel en gekwetter achteraf – Foto: ©Louis Fraanje

Dieren en mensen

Het ging allemaal supersnel en vanuit alle hoeken en plaatsen kwamen omstanders, in dit geval dus eksters er omheen staan en al kwetterend gaven zij hun mening. Eigenlijk had het wel een beetje weg, van een burenruzie in de ‘mensenwereld’, gewoon een voorval ‘uit het leven gegrepen’!

______________________________________________________________________________________________________________________

Bekijk ook het filmpje:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/09/12/burenruzie-op-de-parkeerplaats/