Jac. GazenbeekBoom in Lunteren!

Verzoek tot sponsoring/donatie t.b.v. een uniek monument: de Jac. GazenbeekBoom
Op het Gazenbeekpleintje in Lunteren (achter het Westhoffhuis) is tijdens de recente januari-storm een Esdoorn flink beschadigd geraakt. Van het restant willen de bewoners van het Lunterse Gazenbeekpleintje een monument ter ere van Jac. Gazenbeek maken.
(Zie ook bijgaande poster en het gelijknamige project op https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=894 ; all-in-kosten boomzaagkunstenaar*: 4.500,- euro)
Sponsors en donateurs gezocht
Om dit unieke Lunters project te realiseren zijn wij op zoek naar sponsors en donateurs. Op dit moment komen wij nog ca. 1.700 euro te kort. De komende tijd proberen wij dit bedrag m.b.v. WaardeCheque’s (door de gemeente Ede aan haar bewoners 1 x per kwartaal uitgedeeld) aangevuld te krijgen. Daar dit proces lang kan duren en wij ons ten doel hebben  gesteld om dit specifieke monument op 30 oktober 2018 (de geboortedag van Jac. Gazenbeek) te onthullen kloppen wij nu aan bij een ieder die ons hierbij willen steunen.
Sponsors/donateurs kunnen een willekeurig bedrag aan dit project schenken via een iDeal-overboeking op https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=894 Bezitters van een WaardeCheque kunnen de waarde van 7,50 euro ook op dezelfde site aan dit project doneren. Burgers die niet in staat zijn dit met een computer te doen kunnen hun papieren WaardeCheque schenken aan Bertus van Dijk, Jac. Gazenbeeklaan 1 (tegenover de boomstronk op het Gazenbeekpleintje).
Kerstboompjes
Als alternatief kunt u dit project ook sponsoren met het kopen (bij Bertus van Dijk) van een of meer design-kerstboompjes (incl. unieke LED-verlichting; 45 resp. 60 cm hoog voor de prijs van resp. 47,50 en 62,50 euro), gemaakt door de Boomzaag-kunstenaar Harm Veeneman* uit Hummelo (zie hieronder). Burgers in het bezit van één WaardeCheque krijgen bij inlevering daarvan 7,50 euro retour.
Leden van dit tijdelijke Comité:

– George de Haan, Comité-voorzitter

– Louis Fraanje (Voorzitter Jac. Gazenbeekstichting en mede-sponsor met 250,- euro)
– Bertus en Riet van Dijk (namens de buurtbewoners Gazenbeekpleintje)
– Wim Schaafsma (namens de Gemeente Ede, hoofdsponsor met 2.250,- euro)

Voor meer informatie: www.dedorpendoet.nl 

Maak account | log in | zoek op Gazenbeek bij de rubriek “Initiatieven” | open | doneer | iDeal

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.de-veluwenaar.nl/2018/09/08/jac-gazenbeekboom-in-lunteren/